Закарпатський калейдоскоп 3 дні

Закарпатський калейдоскоп 3 дні

Всі анонси від: Туроператор "Партнер Тур груп"

З 29 по 31 березня туроператор "Партнер Тур груп" запрошує на відпочинок "Закарпатський калейдоскоп - на 3 дні".

  • Вартість: 1850 грн* (загальний) / 1750 грн* (діти до 10 років) (проїзд, проживання, страхування, 2-ох раз. харчування). Туристичне обслуговування: 100 грн. У вартість туру не входить: обіди, вхідні квитки.

Виїзд о 1:00 год* з м.Хмельницького. *(якщо потяг прибуває пізніше по графіку від часу виїзду, зателефонуйте менеджерам туроператора). 

Маршрут автобуса: Хмельницький – Тернопіль – Львів (об’їзна, ТЦ “Кінг Крос Леополіс”) – Стрий – Воловець – Мукачево – Львів – Тернопіль – Хмельницький

У програмі подорожі: 

1 день:

  • Сніданок 9:00 (самостійно в кафе)
  • Сойминське джерело. Мінеральна вода, яку видобувають у селі Соймах, Міжгірського району. У воді найбільший вміст кальцію серед усіх гідрокарбонадних вод України, наявні й інші мікроелементи. В одній літрі сойминської води стільки ж кальцію, скільки в двох склянках молока! Воду можна не лише пити – можна й приймати мінеральні ванни. Аналогів цій мінеральній воді в Україні більше немає.
  • Міжгірський перевал. Огляд карпатських відбірних пейзажів чекає на Вас, фотосесія та продовжуємо далі екскурсію. Колись Міжгірський перевал служив прикордонною зоною відразу трьох країн: Чехословаччини, Румунії та Польщі.
  • Озеро Синевір. Його ще називають «Морським Оком». Якщо подивитися на нього з висоти пташиного польоту, водойма нагадує райдужну оболонку ока, а острів схожий на зіницю. І якщо дивитися з висоти , то відкривається мальовнича картина – яскраво синя водна гладь у зеленій гущавині лісів, з маленьким острівцем посередині. Озеро оточене ялинами, смереками і буками. Вода в озері настільки чиста, що можна побачити дно. Здалеку вода здається яскраво блакитною. Повітря тут як ніде свіже і легке, наповнене ароматом хвої і дихається вільно і легко. Озеро – найбільше в Карпатах за площею. Знаходиться на висоті 989 метрів над рівнем моря. Середня глибина озера: 10-12 метрів, максимальна 24 м. В озері можна побачити струмкову, озерну і райдужну форель, риба гольян, харіус. А на березі озера в альтанці є незамерзаюче джерело з цілющою водою. Озеро виникло у післяльодовиковий період, йому вже близько 10 тисяч років.
  • Обід зі страв закарпатської кухні в колибі (самостійно)
  • Реабілітаційний центр бурих ведмедів (Національний природний парк “Синевір”). Тут працівники центру займаються благородною справою – повертають до нормального життя косолапих велетнів, що потерпали від жорстокості людини. Тварини заново вчаться жити в барлогах, а не в клітках, полювати, ловити рибу й розважатися. Спостерігати за їх забавами неймовірно цікаво не лише дітям, а й дорослим. До речі, ведмедів звідси нікуди не забирають. Вони доживають свого віку на волі серед розкішних карпатських лісів заповідника.
  • Канатно-крісельна дорога на гору Маковиця 750 м. Міжгір’я, мальовниче карпатське містечко, неподалік від якого знаходиться гора Маковиця 750м., піднятися на неї можна на канатно-крісельному підйомнику. З вершини гори відкриваються чудові  панорами карпатських хребтів Боржава та  Ґорґан, а також меандри ріки Ріки.
  • Дегустація та придбання закарпатських вин в місцевого винороба у с.Гать та можливість придбати угорських продуктів та побутової хімії. (Дегустація безкоштовно).
  • поселення в м.Берегове. Якщо хочете відчути себе в іншій країні, де частина людей не розуміють української, російської та англійської, однозначно Вам треба в столицю угорської України – Берегове. Саме місто підготувало для гостей готичний костел Всіх Святих (1370р.), костел реформаторів (XV ст.), «Графський двір» – садиба князя Бетлені (1629р.), величний будинок імперського суду (1908р.) та касино «Золота пава». Але найбільшою принадою є басейни з унікальною термальною водою, що піднімається з глибини 1600м. та лікує від 86 хвороб, аналоги їй є лише в Новій Зеландії.
  • (Поселення в готелях Берегове, фото проживання на офіційному сайті “Партнер Тур груп”)
  • вечеря
  • Факультативне відвідування термального басейну «Жайворонок» (три термальних басейна, джакузі з термальною водою, басейн з прісною водою та відпочинкова зона з лежаками) або «Спорт база».

2 день:

  • Сніданок
  • Ужгород (екскурсія містом, панорамний огляд замку із північно-східної сторони, вільний час по місту). Перша згадка про це вічно прикордонне місто на річці Уж датується 872 роком, воно зачарує своїм шармом і колоритом навіть найвибагливішого туриста. Прогулянка історичною вулицею міста – Корзо, відвідаємо найвідоміший храм міста Кафедральний Хрестовоздвиженський собор (1841р.), римо-католицький костел св. Георгія (1775р.), панорамний огляд із північно-східної сторони одного з найстарішого в Україні замку (ХIV ст.) та вільний час місту.
  • Обід зі страв закарпатської кухні (самостійно в Ужгороді).
  • Лумшори (варіння в чанах та купання в гірській річці). В підніжжі найбільшої полонини українських Карпат полонини Руна знаходиться бальнеологічний курорт Лумшори, який відомий ще з XVII ст. В ньому тісно переплелися райської краси природа і елементи пекла – величезні металеві чани, в яких Вас варитимуть на повільному вогні в мінеральній сірководневій воді. Для більшої насолоди можна чергувати “варіння” в чані і купання в холодній воді. Такий відпочинок окрім незабутніх вражень, приводить до оздоровлення опорно-рухового апарату і омолоджує організм на десять років. Ті, хто пройшли тренування перед пеклом, допускаються до оглядин каскаду мальовничих водоспадів на річці Лумшори.
  • Монастир в селі Ракошино. Відвідаємо Свято-Покровський чоловічий монастир, який відомий своїми святинями. А також відвідаємо сироварню, де ченці готують сири по Італійській технології, де можна буде скуштувати їх та придбати (сири, мед, пікницю та іншу смакоту, що виготовлена силами ченців з власного фермерського господарства).
  •  вечеря
  • Факультативне відвідування термального басейну «Жайворонок» (три термальних басейна, басейн з прісною водою та відпочинкова зона з лежаками) або «Спорт база».

3 день:

  • Сніданок 
  • Косино. Сучасний відпочинковий комплекс «Термальні води Косино» розташований у дубовому гаю, має 7 басейнів, 7 Королівських саун, середня температура в термальних басейнах + 41 °C. Гордістю комплексу є найбільші в Україні фонтани-джакузі з «кавою», «вином», «пивом», «паленкою» та фонтанів-ілюзія «Золотий кран здоров’я» висотою 15,5 метра. Відпочинок тут подобається дорослим і дітям, а також приносить користь здоров’ю. Велика відпочинкова територія з лежаками. Більше інформації на сайті kosino.com.ua
  • Мукачево (замок Паланок). Звідки б Ви не наближалися до Мукачево, за десятки кілометрів, на одинокій гостроверхій сопці, як магніт, Вас притягує овіяний легендами і бойовою славою мукачівський замок «Паланок» (XIV ст.). Цей визначний воєнно-архітектурний пам’ятник середньовіччя був збудований для охорони і контролю торгових і військових шляхів. Деякі джерела стверджують, що вже в ІХ-Х ст. на горі було невелике укріплення, збудоване для охорони кордонів Київської Русі за Карпатами. Спорудив замок руський князь Федір Корятович і перетворив його у свою резиденцію. Замкові стіни пам’ятають свою захисницю Ілону Зріні, що проявила дива мужності та героїзму при обороні замку.
  • обід (самостійно в кафе).
  • виїзд в Хмельницький. Орієнтовне прибуття 23:00-23:30 год.

Детальна інформація та придбання квитків за номером: (097) 226 31 66

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення