«Замками Закарпаття + Термальні басейни та Чани»

«Замками Закарпаття + Термальні басейни та Чани»

Всі анонси від: Туроператор "Партнер Тур груп"

Виїзд о 4:00 год з м.Хмельницького

1 день

- Палац графа Шенборна. Санаторій «Карпати» , серед карпатських живописних гір розташувався один з найгарніших і найромантичніших замків країни, наче у казку запрошує Вас мисливський замок графів Шенборнів (1890р.). Він дивиться на Вас 365 вікнами, запрошує через 12 входів у 52 кімнати. Замок оточений гарним дендропарком з багатьма екзотичними рослинами та унікальним джерелом краси з гліцериновою водою, яка за переказами омолоджує на 10 років.

- Замок Сент-Міклош. Посеред старовинного містечка Сент-Міклош розтташований похмурий середньовічний замок барона Перені (XIV ст.), з цікавим інтер’єром, потаємним ходом та спальнею мужньої Ілони Зріні, в якій вона зустрічалася з графом Імре Текелі, через це його ще називають «Замок кохання». Врятував споруду художник Йосиф Бартош, який взяв її концесію.

-Дегустація та придбання закарпатських вин в с.Гать.

- поселення в м.Берегове або с.Дийда. Якщо хочете відчути себе в іншій країні, де частина людей не розуміють української, російської та англійської, однозначно Вам треба в столицю угорської України – Берегове. Саме місто підготувало для гостей готичний костел Всіх Святих (1370р.), костел реформаторів (XV ст.), «Графський двір» - садиба князя Бетлені (1629р.), величний будинок імперського суду (1908р.) та касино «Золота пава». Але найбільшою принадою є басейни з унікальною термальною водою, що піднімається з глибини 1600м. та лікує від 86 хвороб, аналоги їй є лише в Новій Зеландії.

- вечеря

- Факультативне відвідування термального басейну «Жайворонок» (три термальних басейна, басейн з прісною водою та відпочинкова зона з лежаками) або «Спорт база».

2 день

- Сніданок

- Ужгород (екскурсія містом, музей народної архітектури та побуту, вільний час по місту). Перша згадка про це вічно прикордонне місто на річці Уж датується 872 роком, воно зачарує своїм шармом і колоритом навіть найвибагливішого туриста. Прогулянка історичною вулицею міста – Корзо, відвідаємо найвідоміший храм міста Кафедральний Хрестовоздвиженський собор (1841р.), римо-католицький костел св. Георгія (1775р.), один з найстаріших в Україні замок (ХIV ст.), Закарпатський музей народної архітектури та побуту (скансен) та вільний час місту.

- Обід зі страв закарпатської кухні

- Лумшори (варіння в чанах та купання в гірській річці). В підніжжі найбільшої полонини українських Карпат полонини Руна знаходиться бальнеологічний курорт Лумшори, який відомий ще з XVII ст. В ньому тісно переплелися райської краси природа і елементи пекла – величезні металеві чани, в яких Вас варитимуть на повільному вогні в мінеральній сірководневій воді. Для більшої насолоди можна чергувати “варіння” в чані і купання в холодній воді. Такий відпочинок окрім незабутніх вражень, приводить до оздоровлення опорно-рухового апарату і омолоджує організм на десять років.

Ті, хто пройшли тренування перед пеклом, допускаються до оглядин каскаду мальовничих водоспадів на річці Лумшори.

- вечеря. Вільний час

- Факультативне відвідування термального басейну «Жайворонок» (три термальних басейна, басейн з прісною водою та відпочинкова зона з лежаками) або «Спорт база».

3 день

- Сніданок

- Косино. Сучасний відпочинковий комплекс «Термальні води Косино» розташований у дубовому гаю, має 7 басейнів, 7 Королівських саун, середня температура в термальних басейнах + 41 °C. Гордістю комплексу є найбільші в Україні фонтани-джакузі з «кавою», «вином», «пивом», «паленкою» та фонтанів-ілюзія «Золотий кран здоров’я» висотою 15,5 метра. Відпочинок тут подобається дорослим і дітям, а також приносить користь здоров’ю. Велика відпочинкова територія з лежаками. Більше на сайті kosino.com.ua

- Мукачево (замок Паланок). Звідки б Ви не наближалися до Мукачево, за десятки кілометрів, на одинокій гостроверхій сопці, як магніт, Вас притягує овіяний легендами і бойовою славою мукачівський замок «Паланок» (XIV ст.). Цей визначний воєнно-архітектурний пам’ятник середньовіччя був збудований для охорони і контролю торгових і військових шляхів. Деякі джерела стверджують, що вже в ІХ-Х ст. на горі було невелике укріплення, збудоване для охорони кордонів Київської Русі за Карпатами. Спорудив замок руський князь Федір Корятович і перетворив його у свою резиденцію. Замкові стіни пам’ятають свою захисницю Ілону Зріні, що проявила дива мужності та героїзму при обороні замку.

- обід (самостійно в кафе).

- виїзд в Хмельницький.

 Вартість: 1150 / 1220 грн (проїзд, проживання, страхування, 2-ох раз. харчування)

Туристичне обслуговування: 80 грн

У вартість не входить: вхідні квитки, купання в термальних басейнах, обіди.

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення