Запальна вечірка

Запрошуємо хмельничан та гостей міста!

Аня Арфеева народилася в нашому місті.

Після закінчення школи в 2005 році переїздить жити, вчитися і працювати в столицю - Київ. Надходить в Київський національний університет імені Тараса Шевченка, Інститут журналістики, спеціальність: журналіст-редактор електронних видань, який в 2011 році закінчує.

У період навчання в Інституті активно змінює місця роботи, з 2005 року працює помічників юриста, в однієї дуже великої компанії, в середині 2006 року обіймає посаду ведучою на телеканалі Київ, а з 2007 року йде в компанію звукозапису - актрисою дубляжу, Мультитрейд продакшн. Через раптове кризи компанія розпадається в грудні 2008 року.

А вже 2 лютого 2009 Аня Арфеева запускає авторське радіошоу Europa Pictures (програма про кіно) на Європі ФМ. З Переформат радіостанції з жовтня 2010 змушена покинути Європу Фм і перейти працювати ведучою лінійного ефіру на радіостанцію Шарманка. З приходом нового продюсера в холдинг, у червні 2010 стає бренд-войсом столичної радіостанції DJFM (www.djfm.ua), а з листопада 2010 року стає повноцінною провідною і членом команди DJFM (www.djfm.ua). З 1-го вересня 2012 провідна ефіру KISS FM, де по сьогодні продовжує служити клубної індустрії країни.

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення