Запальна вечірка "Dj Harm"

Запальна вечірка "Dj Harm"

Всі анонси від: Нічний клуб "Vanilla Sky"

Запрошуємо хмельничан та гостей міста! 

Початок кар'єри Dj Harm припадає на 2006 рік, коли він поступово уривається в клубну культуру! Досвід роботи звукорежисером дає йому непогані початкові навички! Завдяки підтримки друзів ді-джеїв, що працюють на той час резидентами Н.К. Схід, Dj Harm, починає роботу на підмінах, у вільний же час працює над собою, розвиваючи свій слух і техніку відомостей, і дуже скоро осягає ази роботи Ді-джея! З того часу працюючи над собою, з кожним роком набирається все більше досвіду і майстерності!

Хочеться відзначити, що Harm завжди пам'ятає основне завдання диск-жокея - не дозволяти публіці нудьгувати, і тримати ЇЇ на денцией-поле якомога довше з максимальним настроєм і позитивом. з цим завданням Dj Harm справляється на 100%, що для більшості ді-джеїв стає проблемою.

Так як крім професійних здібностей, ді-джей зобов'язаний "відчувати публіку", а цим "чуттям" Harm володіє, так як головним доказом є те, що він є бажаним гостем будь-якого закладу, в якому він коли - або радував публіку своєю креативною і позитивною музикою.

Тел.: 096-955-81-21

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення