«МИКОЛА ДОВГАЛЬОВ ЗАПРОШУЄ...»

«МИКОЛА ДОВГАЛЬОВ ЗАПРОШУЄ...»

Всі анонси від: Хмельницька обласна філармонія

У перший день вересня пропонуємо разом трохи поностальгувати за швидкоплинною літньою порою та заодно насолодитися спілкуванням із нашим неповторним Миколою Довгальовим!

Цього вечора артист запрошує друзів та прихильників на сольну концертну програму, що поєднає справжні хіти світової і української естради та яскраві перлини вокальної класики.

Немає потреби багато розповідати про наш «золотий голос Поділля», як нерідко називають Миколу Довгальова, адже його майстерний вокал та тонке відчуття музики вже багато років хвилює серця нашої публіки. Тож і цього разу артист готує для глядача зустріч, що подарує чудові мелодії, релакс та те особливе відчуття спілкування у дружньому родинному колі, що завжди притаманне концертам Миколи Довгальова.

Особливими акцентами доповнять програму колеги та творчі однодумці співака – гітарист Максим Заводний, акордеоніст Олександр Якубов та саксофоніст Михайло Броварний.

Отож 1 вересня запрошуємо всіх разом із нами поринути у світ улюбленої музики та отримати насолоду від оксамитового голосу Миколи Довгальова! Початок концерту о 17:00.

Квитки у касі філармонії (067 174 11 41) та на нашому сайті

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення