Згадайте, братія моя…

Згадайте, братія моя…

Відбудеться показ програми, приуроченої до 201-ї річниці від дня народження Тараса Григоровича Шевченка і 175-річчя першого видання «Кобзаря».

Глядачам представлять мистецьку програму за циклом віршів «В казематі», в якій візьмуть участь: актор Хмельницького обласного академічного музично-драматичного театру ім. М.Старицького Олександр Топоринський, Хмельницький академічний муніципальний камерний хор, лауреат і дипломант міжнародних та всеукраїнських конкурсів і фестивалів, художній керівник і головний диригент – заслужений діяч мистецтв України, лауреат обласної премії ім. Т.Г.Шевченка Ігор Цмур, лауреат міжнародних та всеукраїнських конкурсів Оксана Цмур та інші.

Режисер-постановник – заслужений діяч мистецтв України, лауреат обласної премії ім. Т.Г.Шевченка Іван Рожко.

Також у відвідувачів мистецької програми буде можливість переглянути експозицію«Графічна Шевченкіана» заслуженого художника України Михайла Андрійчука, виставку книги «Кобзар» різних років видань з приватної колекції Олександра Гуцуляка та фондів Хмельницької міської централізованої бібліотечної системи.

Захід організовано за сприяння Хмельницької міської ради, управління культури і туризму та Академічного муніципального камерного хору.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення