ZLATA OGNEVICH у супроводі струнного оркестру

Концерт ZLATA OGNEVICH у супроводі струнного оркестру в Хмельницькому відбудеться 6 жовтня о 19:00 о муздрамтеатр ім. М. Старицького

ЧОМУ ВАРТО ПІТИ НА КОНЦЕРТ ZLATA OGNEVICH У СУПРОВОДІ СТРУННОГО ОРКЕСТРУ?

  1. Талановита й неповторна виконавиця.
  2. Грандіозна концертна програма до 15-річчя творчого шляху на професійній сцені.
  3. Яскраве свято музики та емоцій для глядачів.

КОНЦЕРТИ ZLATA OGNEVICH У СУПРОВОДІ СТРУННОГО ОРКЕСТРУ

Zlata Ognevich – популярна українська співачка, володарка чарівного вокалу, яка підкорила серця мільйонів українців. Талановита виконавиця представляла Україну на Євробаченні-2013, посівши 3-тє місце. Злата Огнєвіч першою серед наших співвітчизників заспівала на одній сцені з Андреа Бочеллі та Монсеррат Кабальє. В репертуарі артистки – різноманітні композиції, що вирізняються особливою емоційністю та щирістю, в тому числі успішні колаборації з іншими представниками української сцени – Артемом Пивоваровим, Shumei, OTOY.

УЛЮБЛЕНІ ХІТИ ТА НОВІ ПРОНИКЛИВІ РОБОТИ: НЕ ПРОПУСТІТЬ ВЕЛИКИЙ КОНЦЕРТ ЗЛАТИ ОГНЄВІЧ У СВОЄМУ МІСТІ

15 років на великій сцені співачка, звісно, прагне відсвяткувати саме в компанії своїх шанувальників. Для великого концерту спільно з гуртом Kazka Records Band розроблена масштабна програма. До неї увійшли стовідсоткові хіти «Солодка Кара», «Танцювати», «Буревіями», «Зозуля», «Лелека», «Як мені бути», «Світло». Також у неперевершеному виконанні ви почуєте нову пісню «Янгол», присвячену усім жінкам, які чекають на звістку від коханих з фронту. Концертне шоу Злати Огнєвіч також зачарує ефектним світловим шоу, що стане красивим доповненням до магічної атмосфери події. Приходьте та насолоджуйтеся неповторним вокалом харизматичної артистки та прекрасними мелодіями. На концерті – винятково живий звук! Тривалість програми – 2 години. 

 

Злата Огневич з благодійним туром "Світло"

Злата Огневич з благодійним туром "Світло"

Злата Огневич з благодійним туром "Світло"

Назва туру доволі символічна, адже кожен з нас кожного дня чекає на щось неймовірне, своєю музикою Злата Огнєвіч доведе кожному слухачу на концертах, що варто чекати і вірити у краще, у світло, у перемогу!

Злата Огнєвіч доведе кожному слухачу на концертах, що варто чекати і вірити у краще, у світло, у перемогу!

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення