Зумба фітнес

Запрошуємо усіх хмельничан на Зумба фітнес.

Заняття проходитимуть у Школа східного танцю та фітнесу "Фаїза".

Розклад заняття: 

  • вівторок і четвер на 14:00 початківці;
  • понеділок, середа  та пятниця 19:30.

Одним з цікавих новинок є фітнес-напрям зуба - альтернативний варіант танцювального тренування. Такі заняття дозволяють відмовитися від лишніх кілограм, підтягнути м`язи, розкрити почуття ритму і, звичайно ж, приємно та активно провести час. Кому підійде зумба? Такий тип тренувань розрахований для людей, які хочуть поліпшити свою фізичну форму. Зумба - це якісні аеробні навантаження і робота над м`язами усього тіла. Програма включає в себе елементи аеробіки і різних танцювальних напрямків (бачати, сальси, фламенко, хіп-хопу і т.д.).

  • Заняття фітнесом зумовлює витривалість і сприяє активному поєднанню в часі запального ритмічного танцю.

Для занять підійде звичайний спортивний одяг.

Зумба- фітнес - кращий засіб від стресу та енергійний релакс! Заняття позитивно відображаються на роботі серцево-судинної, дихальної та нервової системи. За одне тренування втрачається не менше 500 калорій.

За час тренувального процесу активно працювали всі групи м`язів, при цьому основний акцент робився на нижню частину тіла (ноги та сідниці). Заняття допомагає налагодити кровообіг. Зумба здатна розвивати почуття ритму, пластики, координати, покращує осанку!Під час тренувального процесу активно працюють всі групи м'язів, при цьому основний акцент робиться на нижню частину тіла (ноги, сідниці). Оскільки zumba відноситься до числа жироспалювальних комплексів, однією з її завдань є зниження проявів целюліту Зумба сприяє розвитку почуття ритму, пластики, координації, допомагає поліпшити поставу.

Детальна інформація за номером: (067) 109 20 44

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення