Зустріч Нового року в Закарпатті

Зустріч Нового року в Закарпатті

Всі анонси від: Чарівний світ подорожі

Запрошуємо жителів Хмельницького та гостей міста у святкову подорож!

День 1 – 31.12.

Виїзд з Хмельницького о 03.00.

Середньовічна фортеця Тустань — ранньосередньовічна наскельна фортеця-град і митниця ІХ—ХІІІ сторіччя, давньоруський наскельний оборонний комплекс, залишки якого розташовані поблизу с. Урич. Тустань була волосним центром та митним пунктом на важливому соляному шляху, що вів з Дрогобича до Закарпаття та Західної Європи. Фортеця жодного разу (ні в 1240-1242, ні в 50-х роках XIII ст) не була взята монголо-татарськими ордами та проіснувала в дереві з ІХ до XIII ст., а в другій половині XIII ст. вона була побудована в камені.Санаторій «Квітка полонини»

Оборонна лінія Арпада. Гори ховають багато таємниць. Одна з них – таємничі підземелля бункеру Лінії Арпада у Верхній Грабівниці – найпопулярнішого серед об’єктів військового туризму в Закарпатті. Масштаби і якість виконаних робіт у ньому вражають, а ось точне призначення самого об’єкта залишається загадкою. Світло на цей унікальний комплекс могли б пролити секретні документи, які можливо, досі зберігаються в московських чи будапештських архівах під грифом «Цілком таємно».

Верховинська гостина (шашлик, печена картопля, палянка).

Поселення. Відпочинок.

Святкування Нового року! Святковий стіл, розважальна програма.

День 2 – 01.01.

Пізній сніданок чи ранній обід.

Санаторій «Квітка полонини». Тут для лікування використовують безпосередньо з джерел три види мінеральної води: «Лужанськая-4», «Лужанськая-7» і «Поляна Квасова». Дегустація мінеральних вод.

Подорож до термального басейну. «Термальні води Косино» пропонує оздоровитись утермальних водах Закарпаття Гарячий гейзер термальної води прямує із самого серця землі, та потрапляє в термальний басейн з температурою 41°C. Глибина свердловини 1190 метрів під землею. За даними бальнеологічного висновку термальні води Косинського родовища призначені для лікування наступних захворювань: опорно – руховий апарат, захворювання серцево – судинної системи, периферична нервова система, периферичні судини.

Дегустація закарпатського вина.

Вечеря.

День 3 – 02.01.

Сніданок.

Катання на лижах та санках.

Вечеря.

День 4 – 03.01.

Сніданок.

Станція Карпати. Замок Берегвар. Серед карпатських живописних гір розташувався один з найгарніших і найромантичніших палаців України – мисливський палац графів Шенборнів (1890 р.). Палац оточений гарним парком з багатьма екзотичними рослинами та дивиться на нас 365 вікнами, запрошує через 12 входів у 52 кімнати.

Берегове. Термальний басейн «Жайворонок». Берегове – місто, що прославилось унікальними термальними лікувальними водами високої мінералізації (аналоги відповідної води є тільки в чотирьох куточках світу – на Сахаліні, в Новій Зеландії, Ісландії та на Берегівщині). Цілющі властивості цієї води доведені багатьма дослідженнями лікарів і говорити про це буде зайвим, краще відвідати термальний басейн і переконатися в цьому особисто.

Повернення в Хмельницький.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення