«EMOTIONS». Авторський концерт Олексія Петухова

«EMOTIONS». Авторський концерт Олексія Петухова

Всі анонси від: Хмельницька обласна філармонія

5 жовтня в обласній філармонії на хмельничан та гостей міста чекає незабутня зустріч з джазовою музикою! Цього вечора у нашому залі з новою авторською програмою виступатиме відомий український джазовий піаніст і композитор.

Олексій Петухов входить до ТОП-10 кращих джазових музикантів України. Програми його сольних фортепіанних імпровізацій завжди збирають повні зали, адже самобутній артист дарує публіці можливість відчути справжню магію імпровізації і виразності джазу, зачаровує авторською музикою та власними інтерпретаціями джазових стандартів, класичної музики та відомих тем. Блискучий імпровізатор та інтерпретатор, Олексій Петухов майстерно розкриває світ яскравих образів, почуттів, радості життя та емоційних переживань.

Піаніст активно концертує, бере участь у багатьох джазових фестивалях в Україні та за кордоном, проводить майстер-класи, виступає арт-продюсером різноманітних музичних заходів. Має досвід співпраці з такими світовими зірками сучасного джазу, як Кевін Махогані, Грегорі Портер, Щенда Рул, Аллан Харріс, Карл Фоієрсон, Рей Браун Джуніор і багатьма іншими.

Одним із найважливіших своїх пріоритетів Олексій Петухов вважає популяризацію авторської музики, написаної для фортепіано, джазового тріо, комбо складів, струнного оркестру і навіть хору.

Тож запрошуємо всіх поціновувачів скористатися цією чудовою нагодою, аби поринути у сучасний чуттєвий джаз! Чекаємо вас у філармонії 5 жовтня о 18.00!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення