Аніма - Всеукраїнський жіночий фестиваль

Аніма - Всеукраїнський жіночий фестиваль

Зустрічайте жіночий фестиваль "Аніма Львів"! 

Вже вп'ятнадцяте кращі, яскраві, цікаві та популярні спікери, досвідчені тренери, а також відомі особистості зберуться на одному майданчику, щоб поділитися успішним досвідом, унікальними знаннями та власною мудрістю!

Впродовж двох днів у чотирьох паралельно діючих секторах відбудеться близько 40 майстер-класів, дискусій, зустрічей та презентацій на теми взаємостосунків, свіжих ідей у моді, красі та здоров'ї, розвитку та кар’єрі, культурі, мистецтві, як залишатися сильною та натхненною, наповнитись життєвою енергією…

Жіночий фестиваль "Аніма" створений для ЖІНКИ • якій цікаво йти вперед, вдосконалюватись і розвиватись • яка прагне знайти баланс, зрозуміти своє призначення та роль в суспільстві • яка дбає про свою красу та здоров’я • яка вибирає тільки те що краще • яка бажає розвиватись у різних аспектах життя • яка хоче бути творцем свого життя.

Сектори  Жіночого фестивалю "Аніма" у Львові: - Взаємостосунки; - Успіх та кар'єра; - Краса та здоров’я; - Трансформаційні ігри.

Також впродовж двох днів: – із залу в зал відвідувачів фестивалю супроводжуватиме виставка-ярмарок із високоякісною продукцією, виробами ручної роботи, косметичними засобами, тематичною літературою та інше, що може бути цікаве Жінці!  – дитячий простір!  – психологічна порадня!

Коли: 10-12 квітня. Початок - об 11.00. 

Де: Пл. Міцкевича, 1.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення