Благодійна ініціатива "Подаруй майбутнє малюку"

Благодійна ініціатива "Подаруй майбутнє малюку"

Всі анонси від: Кінотеатр "Планета Кіно"

24 вересня у мережі кінотеатрів "Планета Кіно" (ТЦ "Форум Львів" та ТРЦ "Кінг Кросс Леополіс") стартує благодійна ініціатива "Подаруй майбутнє малюку". Вона приурочена до виходу мультфільму "Лелеки", що з’явиться на екранах вже 22 вересня.

Тема малюків надихнула команду "Планети Кіно" спільно із благодійним фондом "Немовля" допомогти недоношеним новонародженим діткам, які потрапляють у Львівський обласний неонатальний центр. Це крихітні немовлята, що народжуються вагою від 500 грам і можуть вміститись на долоні.

Цим маленьким пацієнтам та їх батькам доводиться пройти дуже нелегкий шлях, і вони мають безліч потреб (від медикаментів та підгузників до дуже дорогого обладнання). А також в числі цих діток є ті, які залишились без батьків, і про них немає кому подбати. Тож для них така важлива наша з Вами підтримка.

Яким чином Ви можете приєднатись до нас та допомогти? Прийти в один з кінотеатрів, знайти оформлений стенд з усією необхідною інформацією та зробити свій внесок у щасливе майбутнє цих малюків, придбавши те, що є для них предметом життєвої необхідності.

Детальніше ознайомитись із діяльністю благодійного фонду "Немовля", що співпрацює з Неонатальним центром, можна тут
 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення