Афіша Львова: всі популярні події концертної та театральної сфери в одному місці

kontramarka
Автор:
kontramarka
24 грудня 2021

Хочете у вихідний сходити з дівчиною чи друзями на який-небудь популярний захід, але не знаєте, які саме зараз проходять у місті? Хочете купити квитки на рок-концерт та на спектакль в одному місці? Набридло блукати по Інтернету та шукати щось цікаве на різних сайтах? Якщо хоча б на одне питання ви відповіли позитивно, то ви потребуєте особливої афіші. Афіша Львів має показувати місто мешканцям та гостям з кращої сторони, адже це не лише історична локація, але й культурна столиця України. Найкращі події концертного та театрального життя зібрані в одному місці. Не треба шукати інформацію у різних джерелах. Дуже зручно.

Афіша Львова: всі популярні події концертної та театральної сфери  в одному місці

03 січня 2022 р.

Театр Заньковецької, вул. Лесі Українки

ОЛЕКСАНДР БОЖИК

На вас чекає неймовірна подія: колишній фіналіст телевізійного шоу талантів, а зараз – видатний скрипаль-віртуоз сучасності, Олександр Божик виступатиме разом з рок-групою. Така різна музика поєднається в дещо нове, рідкісне та захопливе. Ім’я цього талановитого хлопця вже давно розташоване на сторінках Книги Рекордів України. На вас чекає гра на чотирьох скрипках одночасно, складні композиції та рок-хіти. А також – об’ємний звук, чудове світлове шоу, особлива святкова програма та ще багато чого цікавого. Вже більше понад три тисячі концертів було дано у 30 країнах світу, і зараз саме час і вам побачити на власні очі та почути на власні вуха те, чим захоплюється весь світ.

В цей день відбудеться цілих два концерти:

О 17-00 та 19-30.

25 лютого 2022 р.

Клуб «Малевич», проспект В'ячеслава Чорновола, 2

ДАХАБРАХА

Група, яка грає музику в етно-хаос стилі зрозуміла не усім, але «ДахаБраха» популярна не лише у нашій країні, але й далеко за кордоном. Унікальне звучання, незвичайний вокал, гра на різних і складних музичних інструментах – усе це робить колектив дуже особливим. Поєднання українського фольклору з новітнім аранжуванням – це фішка колективу, за якою їх з легкістю впізнають.

Цього вечора ви почуєте не лише нові композиції з альбому «Alambari», але й старі
улюблені пісні:

  •  «Ягудки»;
  • «Сухий дуб»;
  • «Карпатський реп»

Початок о 19-00

1 березня 2022 р.

Театр Заньковецької, вул. Лесі Українки

ІСТОРІЇ КОХАННЯ ДЛЯ ДОРОСЛИХ

Ця комедія ґрунтується на творі польського письменника Збігнєва Ксьонджіка і складається з шести невеликих новел про дорослі стосунки та про секс. Головні герої потрапляють у такі ситуації, в яких без сторонньої поради не обійтись. Це і дружина-коханка, і комівояжер, і музикант, і філолог та інші. Одну з ролей грає фронтмен групи «Друга ріка» Валерій Харчишин. На вас чекає відверта розмова на різноманітні теми, які можуть бути дуже близькі саме вам. Питання провокативні, важко дати правильну пораду героєві тієї чи іншої новели, але вони напевно викличуть бажання обговорити їх зі своїм супутником.

В ролях:

  •  Олексій Вертинський
  • Ксенія Вертинська
  • Валерій Харчишин
  • Анатолій Гнатюк
  • Яніна Соколова
  • Людмила Смородина

Лише для глядачів старше 16 років.
Початок о 20-00.

Події по темі:
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Що вміють сучасні домашні телевізори
Що вміють сучасні домашні телевізор... Телевізор із простого пристрою для перегляду телепередач перетворився на потужний мультимедійний центр, здатний запропон...
Занурення у світ тепла: Все про тепловізори та їх застосування
Занурення у світ тепла: Все про теп... Тепловізори - це прилади, які використовуються для виявлення і візуалізації інфрачервоного випромінювання, що випромінює...
ТОП-7 цитат Ліни Костенко, які варто читати кожен день
ТОП-7 цитат Ліни Костенко, які варт... Слова Ліни Костенко - завжди надихають та мотивують. Пропонуємо і вам ними насолодитися!