Без паніки: ТОП-6 порад, як вберегтися від коронавірусу

MoeMisto
Автор:
MoeMisto
25 лютого 2020

Українців закликають не панікували з приводу коронавірусу. Разом з тим громадянам рекомендують дотримуватися елементарних правил обережності. 

Без паніки: ТОП-6 порад, як вберегтися від коронавірусу

1. Часто мити руки 

Не лінуйтеся зайвих раз помити руки або обробити їх дезінфекуючими засобами. Старайтеся уникати контакту з очима, ротом та носом. 

2. Вологе прибирання та провітрювання

Це варто робити кожного дня. Частіше провітрюйте приміщення, в якому знаходитеся, а також не забувайте про вологе прибирання. 

3. Прогулянки на свіжому повітрі

Більше гуляйте, але уникайте переохолодження. Одягайтеся відповідно до погоди. І звісно не забувайте про спорт або хоча б ранкову розминку. 

4. Уникайте людних місць

При можливості скоротіть ваше перебування у людних місцях. 

5. Збалансовано харчуйтеся та пийте достаньо рідини

Тут важливо - не споживайте сирих чи недостатньо термічно оброблених тваринних продуктів. Поводьтеся обережно зі сирим м’ясом, молоком чи органами тварин. Яйця готуйте до кінця. 

6. Повноцінний сон 

Висипайтеся та позитивно мисліть - і тоді жодні віруси не будуть Вам страшні!

Сайт MoeMisto.ua бажає усім міцного здоров'я! 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Львові розкажуть, як вберегтися від коронавірусу!

Події по темі:
Коментарі до події (2)
  • Виталь Моргунюк 31 Січня

    Дезінфікуючими засобами вже инший ніхто не скористається, бо в українській мові, на відміну від російської, слово "дезінфікуючий" може означати лише "той, який на даний момент дезінфікує (перебуває у процесі дезінфікування)".
    Відповідно до національних стандартів, засіб, призначений дезінфікувати (знезаражувати), треба називати дезінфікувальний або знезаражувальний.

    Мирослава Бовт Виталь Моргунюк 25 Лютого

    правильно
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
ТОП-7 цитат Ліни Костенко, які варто читати кожен день
ТОП-7 цитат Ліни Костенко, які варт... Слова Ліни Костенко - завжди надихають та мотивують. Пропонуємо і вам ними насолодитися! 
Експрес-тест на знання української мови
Експрес-тест на знання української... 21 лютого - Міжнародний день рідної мови. З цієї нагоди ми вирішили підготувати для Вас цікавий тест. Він покаже, наскіл...
День Валентина у Львові: Куди піти зі своєю половинкою
День Валентина у Львові: Куди піти... 14 лютого святкуватимемо День Святого Валентина, або як його ще називають, День всіх закоханих. Аби свято запам’яталося...