Чим себе зайняти на карантині: ТОП-10 ідей

MoeMisto
Автор:
MoeMisto
19 березня 2021

Аби Ви не нудьгували на карантині, сайт Moemisto.ua пропонує ідеї для веселого та цікавого дозвілля. 

Чим себе зайняти на карантині: ТОП-10 ідей

1. Серіали і ще раз серіали

Це гарна нагода розпочати дивитися новий серіал або ж переглянути старий улюблений. Серед популярних зараз - "Зоряний шлях: Пікар", "Сказати правду", "Заступник" та ін. Одним словом, на спеціалізованих сайтах є достатньо вибору. До речі, під час карантину можна легально подивитись нові українські фільми онлайн. Гарного перегляду! 


 

2. Без спорту ніяк!

Аби тритижневий карантин не відзначився на Вашій фігурі, пропонуємо щоранку проводити зарядку. Є багато ютуб-каналів з онлайн-заняттями. Ну що, готуємо тіло до літа? 

3. Відчуйте себе мастер-шефом! 

Чи є щось таке, що Ви мріяли зготовити, але відкладали затію через брак часу? Ну що, тепер можна приступити. Спробуйте потішити рідних смачненькою випічкою або ж оригінальним салатом. Ідей для фантазій - море. 

4. Розбираємо мотлох та старі речі

До цього завжди не доходять руки, правда? Тепер Ви точно не знайдете собі відмазок. Речі, в яких Ви не ходите, можете виставити на продаж у соцмережах. 

5. І як же без книг?

А Ви знали, що читання книги розслабляє організм та знижує рівень стресу? Тому хутчіш обирайте з домашньої бібліотеки цікавеньке чтиво! А ще є онлайн-бібліотека аудіокниг українською. 

6. Гайда у віртуальну подорож!

На платформі Google Arts & Culture зібрали 30 віртуальних турів, 300 тисяч фотографій і 150 інтерактивних виставок із 50 музеїв світу.

7. Настільні ігри

Зараз є чимало цікавих настільних ігор - Монополія, Дженга, DIXIT, Кодові імена... Гарно проведений час - гарантовано! 

8. Do you speak English?

Ідеальний час, аби вдосканалити навички володіння іноземною мовою. Можете навіть щодня вивчати по 10-15 нових слів. 

9. Засвойте нове хобі

У YouTube є мільйони роликів із майстер-класами, виробами і докладними інструкціями. 

10. Влаштуйте домашню фотосесію

А чому би і ні? Нарядіться у цікавий образ, облаштуйте інтер'єр... і готово!

А ще дотримуйтеся карантину, часто мийте часто руки, збалансовано харчуйтеся, а ще позитивно мисліть - і тоді жодний вірус Вам буде не страшний! Усім бажаємо міцного здоров'я! 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
ТОП-7 цитат Ліни Костенко, які варто читати кожен день
ТОП-7 цитат Ліни Костенко, які варт... Слова Ліни Костенко - завжди надихають та мотивують. Пропонуємо і вам ними насолодитися! 
Експрес-тест на знання української мови
Експрес-тест на знання української... 21 лютого - Міжнародний день рідної мови. З цієї нагоди ми вирішили підготувати для Вас цікавий тест. Він покаже, наскіл...
День Валентина у Львові: Куди піти зі своєю половинкою
День Валентина у Львові: Куди піти... 14 лютого святкуватимемо День Святого Валентина, або як його ще називають, День всіх закоханих. Аби свято запам’яталося...