Чим здивує жовтень: ТОП-5 найбільш очікуваних подій

MoeMisto
Автор:
MoeMisto
01 жовтня 2018

Жовтень потішить Вас багатьма цікавими атракціями - від фестивалів до концертів відомих виконавців. Подій стільки, що аж розбігаються очі... Тому сайт Moemisto.ua виокремив для Вас найцікавіші та найочікуваніші анонси. 

Чим здивує жовтень: ТОП-5 найбільш очікуваних подій

1. Фестиваль їжі Fine Food 

На Вас чекає кулінарний фестиваль у стилі українського весілля. Для гостей готують фуд-корт, а також кулінарні майстер-класи, різноманітні розваги для дітей, безліч конкурсів та розіграшів. Завітайте, смакоти вистачить усім!

2. Свято сиру і вина у Львові

Львів запрошує на головне гастрономічне свято осені! Ви зможете поласувати різноманітними сортами сиру з келихом домашнього вина. А ще для відвідувачів готують День Сирника. Його спечуть за давнім рецептом та пригостять усіх охочих. 

3. РОДИНАfest - Фестиваль у Львові 

Горіховий гай запрошує на Фестиваль "РОДИНАfest"! Для Вас готують насичену програму - від майстер-класів до сімейних квестів. Цікаво буде кожному!

4. МЕРІ зі святковим концертом у Львові 

Музиканти обіцяють подарувати слухачам яскраві емоції та незабутні враження. Зі сцени звучатимуть, як старі, так і нові композиції. Концерт нікого не залишить байдужим. Не забудьте придбати квитки!

5. Етно-ярмарок "День гарбуза"

Музей народної архітектри та побуту запрошує на етно-ямарок "День гарбуза". Присутні зможуть поласувати гарбузовими смаколиками, ознайомитися з кулінарними новинками страв із гарбуза. Родзинкою дійства стане силове шоу від українського богатиря Олега Тягнизуба. 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Що вміють сучасні домашні телевізори
Що вміють сучасні домашні телевізор... Телевізор із простого пристрою для перегляду телепередач перетворився на потужний мультимедійний центр, здатний запропон...
Занурення у світ тепла: Все про тепловізори та їх застосування
Занурення у світ тепла: Все про теп... Тепловізори - це прилади, які використовуються для виявлення і візуалізації інфрачервоного випромінювання, що випромінює...
ТОП-7 цитат Ліни Костенко, які варто читати кожен день
ТОП-7 цитат Ліни Костенко, які варт... Слова Ліни Костенко - завжди надихають та мотивують. Пропонуємо і вам ними насолодитися!