Де відпочити в Туреччині навесні 2023 року? ТОП підбірка для тебе

finance.ua
Автор:
finance.ua
20 квітня 2023

Існує стереотип, що відпочивати у Туреччині найкраще влітку або на початку осені. Однак і навесні є місць, які варто відвідати. Ми зробили цю підбірку місць, які варто відвідати в Туреччині навесні спеціально для тебе.

Де відпочити в Туреччині навесні 2023 року? ТОП підбірка для тебе

Анталія

Анталія — це прекрасне місто на південному заході Туреччини, розташоване на березі Середземного моря. Тут ви можете насолоджуватися красивими пляжами, відвідати археологічні пам'ятки, відправитися в морський круїз або прогулятися по старому місту. До речі купити зелену картку у Львові ви можете за допомогою сайту Finance.ua.

Каппадокія 

Каппадокія — це регіон в центральній Туреччині, відомий своїми скельними формаціями та історичними пам'ятками. Тут ви можете відвідати печерні міста, піднятися на гарячий повітряний куля, пройтися виноградниками та покататися на велосипеді.

Бодрум 

Бодрум — це курортне місто на березі Егейського моря, відоме своїми пляжами та нічним життям. Тут ви можете відвідати музеї, ринки, фортеці та кріпості.

Памуккале 

Памуккале — це унікальний природний пам'ятник в західній Туреччині, відомий своїми терасами з білої вапнякової скали та термальними джерелами. Тут ви можете купатися в теплих водах, відвідати античні руїни та музеї.

Мармаріс 

Мармаріс — це курортне місто на березі Егейського моря, відоме своїми пляжами, ресторанами та магазинами. Тут ви можете насолоджуватися пляжними відпочинком, займатися водними видами спорту та відвідувати навколишні міста та пам'ятки.

Фетхіє 

Фетхіє — це курортне місто на березі Середземного моря, відоме своїми пляжами, руїнами та архітектурою. Тут ви можете відвідати замок Фетхіє, погуляти по міському ринку, відвідати пам'ятники та музеї, а також займатися водними видами спорту.

Кемер 

Кемер — це курортне місто на південному заході Туреччини, затишне та тихе місце, ідеально підходить для спокійного відпочинку. Тут ви можете відвідати пляжі, прогулятися по парку, відвідати музеї та античні пам'ятки.

Аланья 

Аланья — це курортне місто на південному сході Туреччини, затишне та красиве місце, відоме своїми пляжами, ресторанами та музеями. Тут ви можете відвідати замок Аланья, музей Ататюрка та руїни стародавнього граду Сіді.

Белек 

Белек — це курортне місто на південному заході Туреччини, відоме своїми пляжами, гольф-полями та висококласними готелями. Тут ви можете насолоджуватися спокійними пляжними відпочинком, грати в гольф та відвідувати ресторани та магазини.

Ізмір 

Ізмір — це місто на заході Туреччини, затишне та красиве місце, відоме своїми пляжами, ринками та архітектурою. У Ізмірі ви можете відвідати старовинне місто Смирну, яке було засноване більше 3500 років тому. Тут можна побачити архітектурні пам'ятки різних епох, такі як мечеті, церкви та замки. Окрім того, у місті розташована знаменита багатоповерхова годинникова вежа Конак, яка є символом Ізміру.

Якщо ви подорожуєте до Туреччини на власному авто, не забудьте про зелену карту для виїзду за кордон.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
ТОП-7 Великодніх мультиків, які варто подивитися всією сім'єю
ТОП-7 Великодніх мультиків, які вар... Пропонуємо добірку мультфільмів про світле свято - Великодня! Це чудова нагода цікаво та весело провести час зі сім'єю,...
Що вміють сучасні домашні телевізори
Що вміють сучасні домашні телевізор... Телевізор із простого пристрою для перегляду телепередач перетворився на потужний мультимедійний центр, здатний запропон...
Занурення у світ тепла: Все про тепловізори та їх застосування
Занурення у світ тепла: Все про теп... Тепловізори - це прилади, які використовуються для виявлення і візуалізації інфрачервоного випромінювання, що випромінює...