День Валентина у Львові: Куди піти зі своєю половинкою

MoeMisto
Автор:
MoeMisto
12 лютого 2024

14 лютого святкуватимемо День Святого Валентина, або як його ще називають, День всіх закоханих. Аби свято запам’яталося надовго, сайт Moemisto.ua зібрав для Вас кілька романтичних подій. Ви і Ваша половинка будете у захваті!

День Валентина у Львові: Куди піти зі своєю половинкою

1. День Закоханих у ресторані Валентино та готелі Швейцарський

У ресторані вас зустрінуть приємні музичні композиції, атмосфера тепла та затишку. На столах будуть розставлені свічки, квіти та інші деталі, які створять незабутню атмосферу.

Кухня ресторану «Валентино» пропонує найсмачніші страви європейської кухні, які точно сподобаються вашому партнеру. Також у меню є широкий вибір вин та коктейлів.

Не забудьте забронювати столик заздалегідь, адже День Закоханих - це популярне свято, і багато людей хочуть провести його саме в ресторані «Валентино».

САЙТ - https://valentino.lviv.ua/den-svyatogo-valentyna-u-lvovi/

Забронювати столик можна за цим контактним номером телефону:
+380 (97) 235 67 77

2. SHUMEI - Концерт до Дня Валентина

Молодий співак з харизматичним вокалом Олег Шумей (SHUMEI) запрошує на романтичний концерт у Львові!

Концерт пройде за участі струнного квартету. 

"Його пісні та кавери слухають на фронті, на патріотичних заходах, у середовищі української діаспори за кордоном. І вже зовсім скоро Ви матимете змогу почути їх наживо", - додають організатори. 

3. Любов варта всього - Показ з нагоди Дня Святого Валентина

З нагоди Дня Святого Валентина запрошуємо на допрем’єрний показ "Любов варта всього"!

"Любов варта всього" – добірка чотирьох коротких метрів, що зняті сучасними українськими режисер(к)ами після 24 лютого 2022 року. Автор(к)и фіксують нову воєнну реальність з перспективи особистого життя та романтичних стосунків. Вони створюють об’ємний простір для рефлексій і пропонують звернути увагу на емоції та переживання людей, які не втратили здатність любити.

4. Історії кохання в час війни

Напередодні Дня закоханих 14 лютого запрошуємо в Sense Hub Lviv, почути неймовірні історії кохання військових із перших вуст. Ситуації, коли війна познайомила, змотивувала освідчитись, допомогла пережити випробування. 

БІЛЬШ ДЕТАЛЬНА ПРОГРАМА СВЯТКУВАННЯ ДНЯ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА У ЛЬВОВІ - ТУТ!

Події по темі:
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Експрес-тест на знання української мови
Експрес-тест на знання української... 21 лютого - Міжнародний день рідної мови. З цієї нагоди ми вирішили підготувати для Вас цікавий тест. Він покаже, наскіл...
Робота водієм у Львові: вимоги і переваги
Робота водієм у Львові: вимоги і пе... Ринок праці постійно розвивається, і серед популярних напрямків — робота водієм у Львові. Ця професія вимагає не тільки...
Веселий тест: Що цьогоріч вам принесе Миколай?
Веселий тест: Що цьогоріч вам прине... Зовсім скоро до кожного із нас завітає Святий Миколай! Це свято, яке з трепетом очікують, як дорослі, так і діти. Кожном...