Футболка с оригінальним малюнком – родзинка гардеробу

markhub.com.ua
Автор:
markhub.com.ua
28 вересня 2023

Класична футболка завжди в попиті. Її можна знайти у гардеробі кожної жінки, чоловіка та дитини. Ця річ легко комбінується з різними стилями одягу. Щоб виділитися варто купувати незвичні і дорогі речі або замовити друк на тій футболці, яка уже є в наявності.

Футболка с оригінальним малюнком – родзинка гардеробу

Для нанесення малюнків на текстильну продукцію використовуються два основних методи друку: 

  • прямий;
  • термотрансферний.

Вироби відрізняються високою якістю, стійкістю перед вологою, дією прямого сонячного випромінювання та прання у пральній машинці. Футболка з принтом - це найкращий вибір для будь-якого життєвого випадку. Вона приємна на дотик. Сучасний друк на футболках –  вибір для оригінальних особистостей.

Особливості друку на одязі

Існують різні методи друку на футболках. Перш ніж робити вибір на користь котрогось із них, важливо ознайомитися з кожним з них. Важливо врахувати:

  • технологію;
  • вартість;
  • терміни виконання;
  • мінімальний обсяг замовлення. 

Корисним буде скористатися онлайн-конструктором футболок для створення свого власного дизайну. Деякі друкарські компанії пропонують подібну можливість. Крім того, спеціальний конструктор можна знайти у вільному доступі в мережі Інтернет. 

Популярні технології друку

Важливо звертатися до компаній з кваліфікованими співробітниками, котрі готові допомогти створити бажаний дизайн, а потім і реалізувати його за допомогою методу:

  1. Прямий цифровий друк: метод якнайкраще підходить для нанесення фотографій і малюнків на футболки. Зображення створюється за допомогою текстильного принтера з використанням екологічних фарб, виготовлених на водній основі. Прямий цифровий метод не має обмежень щодо кількості кольорів і забезпечує високу деталізацію готового зображення. Час виконання замовлення (одна футболка) приблизно 30 хвилин. Одяг, оброблений цим способом, стійкий до прання у машинці і витримує сильні механічні впливи.

  2. Термоперенос (друк флексом): метод підходить для нанесення логотипів, слоганів і зображень з обмеженою кількістю кольорів. Його зазвичай не використовують для фотодруку на футболках. Гарантія стійкості нанесеного зображення становить прання більше 50 (за умови дотримання правил догляду). Футболки слід прати при температурі до 40°С і прасувати через тонку тканину, марлю або ж вивертати футболку.

  3. Шовкотрафарет: ефективний метод для оптового друку футболок в кількості від 50 штук. Гарантує найнижчу ціну при замовленні від 500 екземплярів. Шовкотрафарет відтворює кольори друку відповідно до палітри Pantone. Футболки, друковані цим методом, володіють високою стійкістю до зношування і можуть витримати прання до 50 розів.

Сучасні технології дозволяють реалізувати будь який, навіть найскладніший малюнок, на жіночих футболках, а також чоловічих і дитячих. 

Події по темі:
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
ТОП-7 Великодніх мультиків, які варто подивитися всією сім'єю
ТОП-7 Великодніх мультиків, які вар... Пропонуємо добірку мультфільмів про світле свято - Великодня! Це чудова нагода цікаво та весело провести час зі сім'єю,...
Що вміють сучасні домашні телевізори
Що вміють сучасні домашні телевізор... Телевізор із простого пристрою для перегляду телепередач перетворився на потужний мультимедійний центр, здатний запропон...
Занурення у світ тепла: Все про тепловізори та їх застосування
Занурення у світ тепла: Все про теп... Тепловізори - це прилади, які використовуються для виявлення і візуалізації інфрачервоного випромінювання, що випромінює...