Класичні піци в Івано-Франківську: які вони та з чим їх їдять

if.smaki-maki.com/picza
Автор:
if.smaki-maki.com/picza
22 лютого 2023

Піца в Івано-Франківську  полюбилась не лише дорослим, а й дітям, які полюбляють з’їсти смачненький трикутничок на обід або вечерю. Але якщо ви бачили цілу купу незвичних рецептів страв й хочете спробувати щось простіше – саме час звернути увагу на класику, яка ніколи не застаріває.

Класичні піци в Івано-Франківську: які вони та з чим їх їдять

Традиційні піци, які можна спробувати у місті

Коли не має бажання смакувати шматочками, до складу яких входять незвичні або ж навіть дивні інгредієнти – обирайте наступні піци, які приємно здивують вас своєю простотою https://if.smaki-maki.com/picza/ .

Сирна

Що може бути простіше за піцу, до складу якої входить виключно сир? Поживна та смачна, вона підходить для тих, хто не дуже полюбляє м’ясо, а ще тим, хто не досить добре ставиться до овочів. До її складу входить одразу кілька видів сиру – моцарела, лазур, а також класичний італійський пармезан. Аби отримати ніжний, солонуватий посмак, тісто присмачується вершковим соусом та мигдальною посипкою.

Гавайська

Створена на основі неаполітанського соусу, така піца – ідеальне рішення для смачного перекусу, коли хочеться чогось смачненького та легкого. Звісно, вона складається з класичної курочки, а ще – з дрібки консервованих ананасів, невеликої кількості сиру, аби не забивати їх смак, а ще – з оригінальних італійських спецій, де створюють цікаве відлуння після куштування трикутничків.

Маргарита

Класика, з якої почалась історія створення та шанування піци, й яку готують майже у кожному ресторані світу. Це досить проста піца, яку можна назвати поживною, але дуже легкою, адже вона являє собою тонкий коржик, вкритий сиром моцарела, томатним соусом й притрушений зверху за допомогою дрібки сухого базиліку.

Грибна

Коли мова заходить про справді смачну піцу – неможливо не згадати варіант, до складу якого входять гриби. Ніякого м’яса або інших овочів, лише сир моцарела, який щільно вкриває коржик, а ще – свіжі печериці, консервовані опеньки, а також дрібка пармезану, яка надає ніжного, солодкуватого посмаку.

Пепероні

Ще одна класика з щиро італійських ресторанів – це піца під назвою Пепероні. Класичний італійський сир моцарела, а ще – салямі чорізо, яке, запікаючись, отримує оригінальний посмак, що приємно покусує кінчик язика. Й, звісно, не забули й про томатний соус, що змащує увесь поживний, ніжний коржик.

Доставка піци по Івано-Франківську

Коли вам потрібна піца, аби створити романтичний сюрприз, або просто не хочеться готувати, гості на порозі й у холодильнику пусто – обирайте доставку від ресторана Суші-Гоу.

Заклад пропонує швидку доставку кур’єрами – усього близько однієї години, завдяки чому ваша піца приїжджає теплою, упакованою у спеціальні коробки для зручності. А ще ви можете замовити доставку у будь-яку точку міста – у парк, на роботу, в університет або ж додому.

Якщо кур’єр спізниться – ви отримаєте бали, що зможете використати під час нового замовлення, аби спробувати нову піцу з широкого асортименту!

Події по темі:
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Що вміють сучасні домашні телевізори
Що вміють сучасні домашні телевізор... Телевізор із простого пристрою для перегляду телепередач перетворився на потужний мультимедійний центр, здатний запропон...
Занурення у світ тепла: Все про тепловізори та їх застосування
Занурення у світ тепла: Все про теп... Тепловізори - це прилади, які використовуються для виявлення і візуалізації інфрачервоного випромінювання, що випромінює...
ТОП-7 цитат Ліни Костенко, які варто читати кожен день
ТОП-7 цитат Ліни Костенко, які варт... Слова Ліни Костенко - завжди надихають та мотивують. Пропонуємо і вам ними насолодитися!