Корисно та пізнавально: YouTube-канали для розвитку дітей

MoeMisto
Автор:
MoeMisto
14 березня 2020

Для дбайливих матусь сайт MoeMisto.ua підготував список YouTube-каналів, які допоможуть зацікавити та розвинути їхніх діток. Ми звернули увагу, аби запропонований відео-контент був українською мовою. Сподіваємося, що Ви залишитися задоволеними. Ну що ж, тоді ми стартуємо!

Корисно та пізнавально: YouTube-канали для розвитку дітей

1. "З любов'ю до дітей"

Цей канал - один із популярних серед користувачів. Знаєте, скільки він вже зібрав підписників? Понад 72 тисячі. Це про щось таки говорить. Тут Ви зустрінете багато розвиваючих мультфільмів, руханки для дітей, уроки абетки та ін. Одним словом, ми рекомедуємо!

2. Освіта дитини 21 століття

Цей канал зібрав більше 10 тисяч підписників. Україномовні повчальні казки, пісеньки, мультфільми - Ви і Ваша дитина залишиться у захваті! 

3. Віртуальна школа

Усі відеороки тривають від 5 до 8 хвилин. У них, за словами засновників каналу, коротко розкрито певну тему з основних дисциплін шкільної програми. Ви зможете вивчити з дитиною англійську абетку, повправлятися у математиці та грамоті.

4. "ЯНКО ГОРТАЛО"

Перед Вами - дитячий освітньо-розважальний канал. "Це канал для діток. Чистеньких і замазур. Слухняних і неслухів. Мрійників і дзиґ", - додають засновники. Тут дитинка зможе вивчити навіть назви геометричних фігур та кольорів. Не будемо багато розписувати, пропонуємо приступити до ознайомлення!

5. "Мультики українською"

Цей канал зібрав різноманітні мультфільми українською мовою. Тут є серії "Лицарі Некзо Найтс", "Друзі Ангела", "Дора Мандрівниці", "Свинка Пеппа" та багато інших.

Події по темі:
Коментарі до події (4)
  • Stop Time Studio 23 Лютого

    Розвиваючий телеканал Наш малюк ツ для діточок з цікавим та корисним контентом:

    👇👇👇

    https://www.youtube.com/@NashMalyuk
  • Vladyslav Kach 28 Травня

    Хотіли б додати до списку наш канал - https://www.youtube.com/c/Нашмалюк - тут ви знайдете розвиваючі відео та мультики, музику для сну для самих маленьких, навчальні та пізнавальні відео для дітей.
    Приєднуйтесь, щоб не пропустити наші нові роботи для веселого розвитку діточок!
    https://u.to/nash-maljuk/xBM9Gw
  • Роман Кушнір 25 Травня

    "Шукаєте мотивацію на щодень? Завітайте на наш канал! Тренер Роман Кушнір доступно вчить, як бути ефективним.
    https://www.youtube.com/channel/UCb4AyUGwZp3ywNlBElelD2A"
  • Юлія Щаслива 30 Серпня

    Супер!
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
ТОП-7 цитат Ліни Костенко, які варто читати кожен день
ТОП-7 цитат Ліни Костенко, які варт... Слова Ліни Костенко - завжди надихають та мотивують. Пропонуємо і вам ними насолодитися! 
Експрес-тест на знання української мови
Експрес-тест на знання української... 21 лютого - Міжнародний день рідної мови. З цієї нагоди ми вирішили підготувати для Вас цікавий тест. Він покаже, наскіл...
День Валентина у Львові: Куди піти зі своєю половинкою
День Валентина у Львові: Куди піти... 14 лютого святкуватимемо День Святого Валентина, або як його ще називають, День всіх закоханих. Аби свято запам’яталося...