Популярність азійської кухні у світі швидко зростає. Не виключенням є й Україна. Через зростання кількості азійських ресторанів, страви східної кухні стають ще доступнішими. Під час приготування страв акцент роблять на свіжості продуктів та мінімальній тепловій обробці. Так інгредієнти зберігають свій первинний вигляд і смак. А головна причина, чому українці полюбляють азійську кухню, це її оригінальний смак. Солодкість і гіркоту, терпкість і кислинку - це все можна відчути одночасно. Замовити їжу у Львові та здивувати свої смакові рецептори можна в закладах, які спеціалізуються на стравах із паназійської кухні.
Що стосується м’яса, то азіати вживають його дуже рідко, додаючи його до страв для різноманітності.
Страви азійської кухні не лише смачні, а ще й дуже корисні. Ні одна інша кухня світу не має такого позитивного впливу на здоров'я та жіночу красу. Рис, який присутній в багатьох стравах, добре очищує організм та сприяє схудненню. Овочі, які багаті на рослинну клітковину, швидко засвоюються організмом, насичуючи його всіма поживними речовинами.
Що вже казати про регулярне вживання в їжу риби та морепродуктів, які вважаються повноцінним складником правильного харчування? Будь-яка риба, особливо морська, є джерелом омега 3 жирних кислот. Ці корисні жири допомагають знизити тиск виникнення серцево-судинних захворювань. Крім того, риба багата на вітамін D, який підтримує здоров’я зубів та кісток. Також страви з риби містять йод, який необхідний для правильної роботи щитоподібної залози.
Якщо ви любите експериментувати в їжі та хочете спробувати щось новеньке, завітайте в заклади NOA.