Львів запрошує: ТОП-5 речей, які варто зробити у місті Лева

MoeMisto
Автор:
MoeMisto
08 липня 2022

Львів - місто, яке зачарує з першого погляду. Один раз побувавши у ньому, захочеться повернутися ще і ще. Сайт Moemisto.ua підготував 5 речей, які повинен зробити у місті Лева, як місцевий житель, так і гість. Отож, ми починаємо!

Львів запрошує: ТОП-5 речей, які варто зробити у місті Лева

1. Насолитися виглядом Львова із Ратуші

Перш за все, рекомендуємо підкорити Ратушу. З власного досвіду знаємо, що чимало львів'ян ще ніколи не піднімалися на міську вежу. Туристи ж навпаки не пропускають нагоди вибратися на найвищу точку. Те, що Ви побачите із 65-метрової вежі, не залишить Вас байдужим! Перед Вами відкриється місто із висоти пташиного польоту. Це варто побачити!

2. Посмакувати львівською кавою

Львів славиться смачною кавою і цього від нього не віднімеш! У місті навіть проходять тематичні фестивалі, присвячені кавовим напоям. П'янкий запах кави ще із самого ранку полонить центральні вулички. Тож, рекомендуємо завітати одну із кав'ярень!

3. Побродити старими двориками Львова

Не відкидуйте зразу цю ідею, адже й тут місто Лева має чим здивувати! До прикладу, у дворику за адресою Князя Лева, 3 влаштували справжній музей просто неба. Його експонатами стали старі іграшки. З ними можна не лише сфотографуватися, а й навіть погратися. Повірте, що Ви там "зависнете" не на одну годину.

4. Загадати бажання

Біля Домініканського собору Ви знайдете пам'ятник українському художнику Никифору Дровняку. Існує ленегда, що, якщо схопити його за палець чи потерти ніс, то Ваше бажання неодмінно здійсниться. Не вірите? Тоді спробуйте!

5. Почути львівських сурмачів

Львів має ще одну цікаву традицію. Щогодини біля львівської Ратуші кожен охочий може почути сурмачів. Це дуже заворожує!

Події по темі:
Коментарі до події (2)
  • Julia Sawwa 10 Вересня

    А Cat Cafe? А Львівські круасани? А книгарня-кав'ярня Старого Лева?
    У Львові набагато більше цікавих місць, ніж 5:)
  • Полина Сотнык 30 Жовтня

    Хто буде мати час після подорожі до Львова, то обов"язково потрібно поїхати в СИРО-ВИННИЙ ТУР ЗАКАРПАТТЯМ (ЗИМОВИЙ ВАРІАНТ) із турагенством http://poihalyznamy.lviv.ua/ , це буде особливий відпочинок
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
ТОП-7 цитат Ліни Костенко, які варто читати кожен день
ТОП-7 цитат Ліни Костенко, які варт... Слова Ліни Костенко - завжди надихають та мотивують. Пропонуємо і вам ними насолодитися! 
Експрес-тест на знання української мови
Експрес-тест на знання української... 21 лютого - Міжнародний день рідної мови. З цієї нагоди ми вирішили підготувати для Вас цікавий тест. Він покаже, наскіл...
День Валентина у Львові: Куди піти зі своєю половинкою
День Валентина у Львові: Куди піти... 14 лютого святкуватимемо День Святого Валентина, або як його ще називають, День всіх закоханих. Аби свято запам’яталося...