Музичний Львів в жовтні: що, де, коли

MoeMisto
Автор:
MoeMisto
23 серпня 2018

Незалежно від пори року Львів приваблює чимало гостей з усієї країни. Та й городянам тут не доведеться нудьгувати. Афіші міста запрошують на концерти і театральні вистави, фестивалі та феєричні шоу, і навіть зустрічі з психологами. Ось і ця осінь не стане винятком.

Музичний Львів в жовтні: що, де, коли

Змініть життя на краще
Якщо у вашому житті щось не заладилося, мучить почуття провини, а тривоги і страхи змучили геть, можливо, є сенс віддати перевагу не масштабному концерту, а зустрічі з кваліфікованим психологом. У західній столиці країни відбудеться зустріч з відомим психологом Михайлом Лубківським.
Професіонал своєї справи допоможе вирішити ваші життєві проблеми:
• дитячі комплекси;
• психологічні травми;
• образи;
• труднощі у відносинах з батьками і родичами;
• страхи і тривоги.
Михайло Лабковський впевнений, що більшість, якщо не всі проблеми, пояснюються труднощами, з якими дитина зіштовхуються ще в дитинстві. Адже майже кожен з нас в минулому ріс в сім'ї, де мало дбали про досягнення бажаної мети, задоволення і простої радості. Михайло Лабковський запрошує на зустріч в міський палац культури 29 жовтня, щоб позбудтися від тягаря і навчитися жити по-новому: легко і успішно.

Купити квитки: https://lviv.kontramarka.ua/uk/mihajlo-labkovskij-lviv-48075.html

Дем'єн Ескобар: маестро у Львові
Скрипаль світового масштабу, володар премій Emmy Award, музикант-віртуоз Дем'єн Ескобар вже збирається на зустріч з українським фанатами. 23 жовтня насолодитися відомими хітами пощастить жителям Львова та гостям міста. Захід відбудеться у Львівській опері. Зі сцени лунатимуть як авторські композиції скрипаля, так і версії популярних хітів. Музикант вже в п'ять років почав освоювати скрипку. А далі була школа мистецтв, вуличні виступи, участь у шоу талантів і навіть на інавгурації Президента США.
Музикант майстерно поєднує різні мотиви, наприклад:
• класика;
• R & B;
•поп музика;
• джаз.

Купити квитки: https://lviv.kontramarka.ua/uk/damien-escobarlviv-48230.html

Назад в майбутнє з «Ляпис Трубецкой»
Бажаєте ностальгувати і послухати пісні, які займали верхні щаблі хіт-парадів в кінці 90-х. Тоді ви за адресою. 8 листопада під Львові відбудеться грандіозний концерт від відомих білорусів - групи «Ляпіс Трубецькой». У цьому році їх альбом «Ти кинула» святкує своє 20-річчя. Ця подія і спонукала групу до великого світового туру. Колектив відвідає не тільки Україну, а й відправити за океан в Америку і Канаду. У вас є шанс побачити на власні очі фронтмена групи Сергія Міхалка і його команду та відірватися по
повній під яскраві хіти, які вже стали народними.

Купити квитки: https://lviv.kontramarka.ua/uk/lapis-47493.html

Події по темі:
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Що вміють сучасні домашні телевізори
Що вміють сучасні домашні телевізор... Телевізор із простого пристрою для перегляду телепередач перетворився на потужний мультимедійний центр, здатний запропон...
Занурення у світ тепла: Все про тепловізори та їх застосування
Занурення у світ тепла: Все про теп... Тепловізори - це прилади, які використовуються для виявлення і візуалізації інфрачервоного випромінювання, що випромінює...
ТОП-7 цитат Ліни Костенко, які варто читати кожен день
ТОП-7 цитат Ліни Костенко, які варт... Слова Ліни Костенко - завжди надихають та мотивують. Пропонуємо і вам ними насолодитися!