Неймовірна краса: ТОП-3 рожевих озер України

MoeMisto
Автор:
MoeMisto
05 липня 2021

Якщо ви ще досі не знаєте, куди поїхати відпочивати влітку, то маємо для вас чудову ідею! Це - рожеві озера. Ви здивуєтеся, але вони знаходяться в Україні, а не десь за кордоном. Гайда знайомитися з локаціями. 

Неймовірна краса: ТОП-3 рожевих озер України

1. Генічеське озеро

Це озеро розташоване у Генічеському районі Херсонської області. Рожевий колір воді надають спеціальні водорості. Озеро настільки насичене сіллю, що при занурені тіло з легкістю виштовхується наверх. 

2. Озеро Сиваш

Це найбільше солене озеро України! Проте там зовсім не глибоко - максимум до метра глибини. Вода містить чимало цілющих грязів.

3. Куяльницький лиман

Його можна знайти на північ від Одеси. Куяльницький лиман у спекотну пору року через високий вміст солі набуває ніжно-рожевого відтінку. Красота, правда ж?

Усім бажаємо яскравого літа та незабутнього відпочинку!

Події по темі:
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Що вміють сучасні домашні телевізори
Що вміють сучасні домашні телевізор... Телевізор із простого пристрою для перегляду телепередач перетворився на потужний мультимедійний центр, здатний запропон...
Занурення у світ тепла: Все про тепловізори та їх застосування
Занурення у світ тепла: Все про теп... Тепловізори - це прилади, які використовуються для виявлення і візуалізації інфрачервоного випромінювання, що випромінює...
ТОП-7 цитат Ліни Костенко, які варто читати кожен день
ТОП-7 цитат Ліни Костенко, які варт... Слова Ліни Костенко - завжди надихають та мотивують. Пропонуємо і вам ними насолодитися!