Незабутні вихідні з дітьми: ТОП-4 цікавих подій

MoeMisto
Автор:
MoeMisto
22 вересня 2017

Сайт Moemisto.ua підготував для Вас кілька варіантів відпочинку з дітьми на вихідні. Сподіваємося, що Ви залишитеся у захваті від запропонованих подій. Принагідно бажаємо усім яскравого та продуктивного вікенду!

Незабутні вихідні з дітьми: ТОП-4 цікавих подій

1. Вистава Трансформери у пошуках планети" 

У театрі для дітей та юнацтва - прем'єра! 18 унікальних персонажів, лазерне та світлове шоу - організатори готують неймовірне шоу. Вони переконують, що вистава сподобається не лише дітям, а й дорослим. Якщо Ви ще не придбали квитків, то клікайте на подію та якнайшвидше купуйте!

2. Анімація "Lego. Ніндзяго Фільм" 

Якщо Ваша дитина шаленіє від конструктора Lego, то ця анімація саме для неї. Пригодницький мультфільм з відомими героями перенесе присутніх у світ пригод та яскравих перемог!

3. Свято "2 роки Forum Lviv" 

З нагоди Дня народження у торгівельно-розважальному центрі відбудеться чимало святкових подій. Організатори підготували виступи улюблених зірок, знижки та море сюрпризів. Кращого варіанту для відпочинку зі всією сім'єю годі і придумати!

4. Майстер-клас "М'яка іграшка з фетру"

Що може бути краще від іграшки виготовленою власноруч? Діток навчать робити симпатичних іграшкових сов. Якщо надумаєте йти, то не забудьте попередньо зареєструватися.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Що вміють сучасні домашні телевізори
Що вміють сучасні домашні телевізор... Телевізор із простого пристрою для перегляду телепередач перетворився на потужний мультимедійний центр, здатний запропон...
Занурення у світ тепла: Все про тепловізори та їх застосування
Занурення у світ тепла: Все про теп... Тепловізори - це прилади, які використовуються для виявлення і візуалізації інфрачервоного випромінювання, що випромінює...
ТОП-7 цитат Ліни Костенко, які варто читати кожен день
ТОП-7 цитат Ліни Костенко, які варт... Слова Ліни Костенко - завжди надихають та мотивують. Пропонуємо і вам ними насолодитися!