Новий рік та Різдво у Львові: Святкова програма

admin
Автор:
admin
28 грудня 2020

До Новорічно-Різдвяних свят - вже рукою подати! Львів активно готується, аби здивувати усіх і кожного. Отож, куди піти та де відпочити на Новий рік та Різдво, далі у нашому святковому огляді.

Новий рік та Різдво у Львові: Святкова програма

Для львів'ян та гостей міста традиційно готують насичену програму! Святкування триватимуть практично до кінця січня. Гучна коляда, смачні частування, святкові забави, несподівані зіркові гості - куди піти обирати Вам! 

1. Різдвяний ярмарок 2021 у Львові

Традиційно відвідувачі ярмарку матимуть змогу придбати різноманітні вироби ручної роботи, зокрема святкові сувеніри, аксесуари для дому, прикраси, одяг та ін. Окрім цього, кожен охочий зможе посмакувати гарячими стравами та напоями, а також поспівати колядок. 

2. Різдвяна ковзанка на площі Ринок 

Льодову орену традиційно облаштували на північній стороні площі Ринок. 

3. Винесення Різдвяного дідуха у Львові 

Символ Різдва встановлять на площі Яворського, навпроти Гарнізонного храму Святих апостолів Петра і Павла. Різдвяне дійство буде проведене з дотриманням карантинних вимог.

4. Різдвяні забави у Шевченківському гаю 

Усі, хто в ці дні відвідає Шевченківський гай, потраплять в атмосферу родинного тепла, Різдвяної містерії, де звучатиме дзвінка коляда у сяйві мерехтливих ліхтариків! 

5. Різдвяна Шопка у Львові 

Оглянути Різдвяну Шопку можна впродовж усіх свят! Вхід - вільний!

6. Міське Свято Пампуха 

Ви матимуть нагоду поколядувати, скуштувати найрізноманітніші види пампушків  та пізнати давні українські традиції. 

Більш святкових подій у Львові - ТУТ

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
ТОП-7 цитат Ліни Костенко, які варто читати кожен день
ТОП-7 цитат Ліни Костенко, які варт... Слова Ліни Костенко - завжди надихають та мотивують. Пропонуємо і вам ними насолодитися! 
Експрес-тест на знання української мови
Експрес-тест на знання української... 21 лютого - Міжнародний день рідної мови. З цієї нагоди ми вирішили підготувати для Вас цікавий тест. Він покаже, наскіл...
День Валентина у Львові: Куди піти зі своєю половинкою
День Валентина у Львові: Куди піти... 14 лютого святкуватимемо День Святого Валентина, або як його ще називають, День всіх закоханих. Аби свято запам’яталося...