Осінь у Львові: 5 атмосферних подій вересня

MoeMisto
Автор:
MoeMisto
30 серпня 2021

На календарі - вже осінь. Літо позаду, однак вересень не дасть Вам засумувати. Аби перший місяць осені пройшов яскраво та насичено, сайт Moemisto.ua підготував список атмосферних подій. Отож, зручно вмощуйтеся та занотовуйте.

Осінь у Львові: 5 атмосферних подій вересня

1. Форум видавців 2021 у Львові 

На кілька днів Львів перетвориться на справжню книжкову столицю України. "Форум видавців" - це масштабна літературна подія, яку настирливо рекомендуємо відвідати. Для відвідувачів підготували насичену програму, зокрема книжковий ярмарок, зустрічі з відомими письменниками, авторграф-сесії, майстер-класи.

2. Злата Огнєвич з концертом у Львові 

До Львова завітає українська співачка Злата Огнєвич. Зіркова гостя потішить слухачів, як новими композиціями, так і відомими хітами. Поспішіть придбати квитки! 

3. Гармидер - Фестиваль українських виробників 

На Вас чекають найдостойніші виробники, смачна їжа, а також розваги для дітей та дорослих. Вхід для всіх відвідувачів - вільний!

4. На каву до Львова - Свято 

Найочікуваніша подія осені! За словами організаторів, у рамках фестивалю відбудеться святковий ярмарок, а також виставка світових виробників кавового обладнання та аксесуарів. Цьогорічне свято "На каву до Львова" стане ще більш грандіозним та масштабним! 

5.  Shuvar BAZAR - Фестиваль на Шуварі 

Смачно! Гучно! Весело! У програмі - зона фуд-корту, розіграші призів, танцювальні виступи, модельний показ, а також поспіваємо на мега-проекті від Першого Західного - "Караоке на всі боки"! 

БІЛЬШЕ ЦІКАВИХ ПОДІЙ У ВЕРЕСНІ - ТУТ!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Що вміють сучасні домашні телевізори
Що вміють сучасні домашні телевізор... Телевізор із простого пристрою для перегляду телепередач перетворився на потужний мультимедійний центр, здатний запропон...
Занурення у світ тепла: Все про тепловізори та їх застосування
Занурення у світ тепла: Все про теп... Тепловізори - це прилади, які використовуються для виявлення і візуалізації інфрачервоного випромінювання, що випромінює...
ТОП-7 цитат Ліни Костенко, які варто читати кожен день
ТОП-7 цитат Ліни Костенко, які варт... Слова Ліни Костенко - завжди надихають та мотивують. Пропонуємо і вам ними насолодитися!