Привіт, лютий: ТОП-5 яскравих подій місяця

MoeMisto
Автор:
MoeMisto
31 січня 2018

У свої права вступає останній місяць зими - лютий! Він обіцяє бути не менш цікавим та насиченим, ніж два попередні - грудень та січень. Тому сайт Moemisto.ua закликає провести його яскраво, динамічно та драйвово! 

Привіт, лютий: ТОП-5 яскравих подій місяця

1. ФІЛЕ FEST від учасника Мастер-шеф 

Обожнєте кулінарити? Тоді Вам неодмінно потрібно завітати на зустріч з учасником телешоу "Мастер-шеф" Євгеном Білим. Він допоможе Вам подивитися на буденні продукти під неочікуваним кутом. Зацікавили? Тоді мерщій реєструйтеся!

2. Концерт гурту "Цвіт кульбаби" 

Якщо не знаєте, де провести День усіх закоханих, то можете завітати у клуб Picasso. Там у рамках всеукраїнського туру пройде концерт гурту "Цвіт кульбаби". Хлопці обіцяють подарувати максимум позитивних емоцій! 

3. Вечір пам'яті Андрія Кузьменка 

2 лютого минає 3 роки від трагічної смерті українського співака, композитора, фронтмена гурту "Скрябін" - Андрія Кузьменка. З нагоди пам'ятної дати у "Домі Франка" відбудеться вечір пам'яті Кузьми Скрябіна. Приходьте, вхід - вільний!

4. Morandi з клубним концертом у Львові 

Перед Вами виступить виконавець, який підкорив усю Європу. Румунський музикант Morandi готує для львівської публіку незабутній концерт, на якому звучатимуть всесвітньо відомі хіти. Якщо Ви ще не придбали квитки, то поспішіть!

5. Романтична прогулянка "Трамвай кохання"

Вперше у Львові! На Вас очікує двогодинна прогулянка трамваєм вулицями старого міста Лева. Цікаві історії про кохання, жива музика, балакучі ведучі - Ви ще довго згадуватимете цю екскурсію!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Що вміють сучасні домашні телевізори
Що вміють сучасні домашні телевізор... Телевізор із простого пристрою для перегляду телепередач перетворився на потужний мультимедійний центр, здатний запропон...
Занурення у світ тепла: Все про тепловізори та їх застосування
Занурення у світ тепла: Все про теп... Тепловізори - це прилади, які використовуються для виявлення і візуалізації інфрачервоного випромінювання, що випромінює...
ТОП-7 цитат Ліни Костенко, які варто читати кожен день
ТОП-7 цитат Ліни Костенко, які варт... Слова Ліни Костенко - завжди надихають та мотивують. Пропонуємо і вам ними насолодитися!