Що вибрати: ноутбук або планшет?

allo.ua
Автор:
allo.ua
19 червня 2024

Перед тим, як купити портативний гаджет, люди ставлять собі питання: що краще – ноутбук чи планшет? Дати однозначну відповідь на це питання складно, адже кожен девайс має свої переваги та недоліки, а вибір має базуватися по декількох критеріях, одним з яких є призначення приладу.

У статті ми розповімо, на що варто звертати увагу при покупці портативної техніки, скільки коштує ноутбук, а скільки планшет, та як зробити вибір, щоб не помилитися.

Що вибрати: ноутбук або планшет?

Вартість девайсів

Якщо коштів вистачає тільки на один пристрій, радимо купити все ж таки ноутбук. Він має набагато більше функцій, ніж планшет. До того ж він переважає у зручності та якості користування.

Щодо цінової політики, то бюджетний планшет обійдеться вам від 100$. Лептоп же обійдеться у суму від 250$.

Яка мета покупки?

Перед тим, як купувати планшет чи ноутбук, поставте собі питання: для чого ви його купуєте? Адже саме від цього потрібно відштовхуватися при виборі.

Якщо девайс вам потрібен для роботи чи навчання, в такому випадку радимо надати перевагу ноутбуку. Це набагато зручний і більш функціональний варіант, ніж пропонований аналог.

У випадку, якщо ПК потрібен вам для розваг і дозвілля, краще купити планшет. Компактні розміри та довга робота без підзарядки стануть вам у нагоді.

Що краще для студента: ноутбук чи планшет?

Для навчання, однозначно, радимо вибрати ноутбук. З його допомогою вам буде зручно і вчитися, і працювати з різними документами, і дивитися фільми чи інші розважальні матеріали. А от планшет підійде тільки для перегляду, але не для створення контенту.

Способи введення та клавіатура

Єдиний спосіб введення та взаємодії на планшеті – сенсорний екран. При наборі тексту клавіатура займає багато місця: половину екрана, а то й більше. Це не дуже зручно для активної роботи з пристроєм. Деякі моделі, звісно, підтримують можливість приєднання Bluetooth-клавіатури, але врахуйте, що це – додаткові витрати.

Ноутбук же в плані способу введення виграє, адже через жорстку конструкцію і тактильну клавіатуру з віддачею, користуватися цим пристроєм стає набагато зручніше і швидше. Через це планшет можна вважати девайсом, з якого можна тільки споживати контент. А ноутбук може з легкістю цей контент створювати.

Купити якісні в планшети, і ноутбуки завжди можна на сайті allo.ua. Швидка доставка, величезний асортимент та якісний сервіс - відмінні переваги цього інтернет-магазину. Зробіть замовлення та переконайтесь в цьому самі.

Події по темі:
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Телевізори в Луцьку: поради щодо вибору від магазину Foroom
Телевізори в Луцьку: поради щодо ви... Знаходячись у пошуках ідеального телевізора, варто звернути увагу на широкий асортимент, який пропонує луцький магазин F...
Як вибрати ідеальну ковдру на зиму
Як вибрати ідеальну ковдру на зиму Покупка ковдри може бути складним завданням. Основними критеріями вибору повинні стати: сезонність, матеріал наповнювача...
Знайдіть найкращі заклади Львова з Places.in.ua: відгуки, рейтинги, фото
Знайдіть найкращі заклади Львова з... Відкрийте для себе найпопулярніші заклади Львова з Places.in.ua. Читайте відгуки, переглядайте рейтинги та фото перед ві...