Що вміють сучасні домашні телевізори

comfy.ua
Автор:
comfy.ua
16 квітня 2024

Телевізор із простого пристрою для перегляду телепередач перетворився на потужний мультимедійний центр, здатний запропонувати величезний вибір розваг і функцій. Сучасні моделі володіють численними можливостями, які роблять їх по-справжньому розумними, здатними перетворити кімнату на кінотеатр, ігрову і навіть центр управління будинком. Варто детальніше розглянути опції, які надають користувачам такі пристрої.

Що вміють сучасні домашні телевізори

Висока роздільна здатність і якість зображення

Ідеально чітку, деталізовану картинку забезпечують технології:

  • Full HD - 1920x1080;
  • Ultra WQHD - 3440x1440;
  • 4K Ultra HD - 3840x2160;
  • 8K - 7680х4320.

Висока роздільна здатність техніки робить перегляд фільмів, спортивних передач та інших відео захопливим і реалістичним. Показники 4K і 8K у техніці, представленій на https://comfy.ua/flat-tvs/brand__samsung/, - ідеальне рішення для геймерів, яким важливо бачити кожен нюанс гри.

Технологія HDR допомагає домогтися максимальної реалістичності кольорів і забезпечує оптимальну контрастність між темними і світлими ділянками картинки. За рахунок цього зображення виглядає живим, справжнім, тим самим створюючи ефект занурення. Останньому сприяє і поліфонічний об'ємний звук, що особливо важливо для любителів відеоігор.

_OjMN4DxxKhecO1vRl8JdMCUBcGz9VSN7I6ZN-Qluz7R2gSOPRhy8QVx7mGmA1g9D-RwWf87xeC2g2iylJyautw8m0HxjWN7e84PfTf1H1WdeU2i6EjgYfawpE_csihH1-0YBIKmn5yNdS2buzUoEuI

Смарт-функції

Сучасні телевізори https://comfy.ua/ легко підключаються до інтернету і надають доступ до різних онлайн-сервісів. Ви можете потоково дивитися відео на YouTube, Netflix, Hulu та інших платформах. А також взаємодіяти з технікою віддалено через додаток. 

Багато моделей підтримують голосове керування, що робить навігацію контентом ще зручнішою. Розумні асистенти зі штучним інтелектом допомагають шукати програми та відеоролики, вивчають вподобання користувача і рекомендують контент, який може сподобатися.

Техніка здатна інтегруватися в систему смарт-будинку, взаємодіяти з іншими пристроями:

  • колонками;
  • камерами відеоспостереження;
  • замками;
  • побутовою технікою тощо. 

Можна керувати будинком з одного екрана і створювати зручні для себе сценарії автоматизації.

Ігрові можливості

Вам подобаються відеоігри? Інноваційні пристрої надають усі можливості для геймінгу. Багато телевізорів підтримують спеціальні режими з високою частотою оновлення, що робить процес плавним і реалістичним. Ба більше, деякі моделі отримали вбудовану бібліотеку ігор. Ви також можете встановлювати на них додатки з відповідних онлайн-магазинів.

Сучасні домашні телевізори пропонують набагато більше, ніж звичайний перегляд телепередач. Це центри розваг та інформації, в яких реалізовано багато цікавих, корисних функцій, що відкривають нові можливості для дозвілля та комунікації.

Події по темі:
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
ТОП-7 Великодніх мультиків, які варто подивитися всією сім'єю
ТОП-7 Великодніх мультиків, які вар... Пропонуємо добірку мультфільмів про світле свято - Великодня! Це чудова нагода цікаво та весело провести час зі сім'єю,...
Занурення у світ тепла: Все про тепловізори та їх застосування
Занурення у світ тепла: Все про теп... Тепловізори - це прилади, які використовуються для виявлення і візуалізації інфрачервоного випромінювання, що випромінює...
ТОП-7 цитат Ліни Костенко, які варто читати кожен день
ТОП-7 цитат Ліни Костенко, які варт... Слова Ліни Костенко - завжди надихають та мотивують. Пропонуємо і вам ними насолодитися!