Цього не можна пропустити: ТОП-5 яскравих подій жовтня

MoeMisto
Автор:
MoeMisto
30 вересня 2021

Непомітно підкрався жовтень. Осінь вже остаточно вступила у свої права. Аби підняти Вам настрій та зарядити позитивом, сайт Moemisto.ua зібрав найцікавіші події другого осіннього місяця. Ну, що готові? Буде гаряче!

Цього не можна пропустити: ТОП-5 яскравих подій жовтня

1. Свято сиру і вина у Львові

Львів'ян та гостей міста запрошують на головне гастрономічне свято осені. Величезний гастрономічний ярмарок, смачні дегустації та цікаві майстер-класи – відвідувачі будуть у захваті. Ще присутні дізнаються про культуру сироваріння та традиції виноробства у Львові.

2. Coffee, Books & Vintage Festival - Фестиваль у Львові 

Львів накриє кавовим ароматом і шумом вболівальників SCA чемпіонатів, любителів книг та вінтажу!

3. Олег Скрипка та НАОНІ у Львові 

Завітайте на концерт українського музиканта Олега Скрипки та оркестру НАОНІ! 2021-й - особлива дата для легендарного українського рок-гурту, який в цьому році гучно святкує 35 років з моменту заснування. Тому слід очікувати сюрпризи з репертуару "ВВ" в унікальному аранжуванні.

4. CLUB самотніх сердець - Вистава 

Глядачі побачать ліричну комедію за п'єсою Айвона Менчела The cemetery club. У центрі уваги - історія трьох жінок, які відчайдушно намагаються влаштувати собі нове життя.

5. Золотий лев - Міжнародний театральний фестиваль

Цього року "Золотий Лев" відбуватиметься на таких локаціях: театр "Воскресіння", Перший театр, театр Лесі, театр імені Заньковецької, Центр Довженка та на площі перед Львівською оперою. Традиційно фестиваль розпочнеться з Карнавальної ходи, яка пройде вулицями міста. 

 

На яку подію Ви плануєте потрапити?

БІЛЬШЕ ПОДІЙ - У ЖОВТНІ - ТУТ
Події по темі:
Коментарі до події (1)
  • SwissHotel Готель Швейцарський 09 Жовтня

    Чекаємо Вас в готелі "Швейцарський" та в ресторані "Валентино" - в нас найсмачніший сирник у Львові.
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Що вміють сучасні домашні телевізори
Що вміють сучасні домашні телевізор... Телевізор із простого пристрою для перегляду телепередач перетворився на потужний мультимедійний центр, здатний запропон...
Занурення у світ тепла: Все про тепловізори та їх застосування
Занурення у світ тепла: Все про теп... Тепловізори - це прилади, які використовуються для виявлення і візуалізації інфрачервоного випромінювання, що випромінює...
ТОП-7 цитат Ліни Костенко, які варто читати кожен день
ТОП-7 цитат Ліни Костенко, які варт... Слова Ліни Костенко - завжди надихають та мотивують. Пропонуємо і вам ними насолодитися!