Унікальні суші в Івано-Франківську: що спробувати

if.sushi-go.com.ua
Автор:
if.sushi-go.com.ua
22 лютого 2023

Коли хочеться скуштувати японських смаколиків – варто обрати варіанти на сайті https://if.sushi-go.com.ua/, де можна знайти багато оригінальних азійських та європейських суші, створених талановитим су-шефом.

Унікальні суші в Івано-Франківську: що спробувати

Найкращі варіанти японських смаколиків

У цьому топі ви не знайдете банальних варіантів по типу класичної Філадельфії або Каліфорнії, адже їх ви зможете скуштувати у будь-якому разі, а тому ми підготували для вас цікавіші шматочки та новинки.

Сирний темпура

Роли темпура вважаються найсмачнішими, оскільки, на відміну від звичних, вони подаються гарячими. Для цього їх готують у спеціальному клярі, що надає більшої хрумкості та солодкуватості ролам. При цьому начинка ледь тепла, й складається з класичного омлета тамаго, крем-сиру та плавленого його варіанту тощо.

Кранч-тунець

Якщо вам подобається рибка, особливо такий її варіант, як тунець – то цей рол буде вам у пригоді. До його складу увійшли не тільки брусочки цього поживного інгредієнта, а й шматочки зеленої цибулі та навіть свіжого огірка. А свою назву шматочок отримав завдяки цибулі кранч, що прикрашає його зверху.

Пікантний з тунцем

Ще один варіант для поціновувачів ролів з тунцем – це пікантний шматочок. На відміну від інших видів суші, до складу цього варіанту входить одразу й огірок, й авокадо, а ще – невелика кількість поживного сиру. Окрім цього, він вже присмачений за допомогою кисло-солодкого соусу, що надає йому незвичного присмаку.

Креветковий

Коли звична Філадельфія вже трохи набридла, варто обрати варіант, який немає нічого спільного з її оригінальним рецептом. До складу цього ролу входить свіжий огірок, який обіймає ніжний крем-сир. А от замість червоної риби, яка вкриває зазвичай поверхню з рису, цього разу використовують очищену, відварну креветку.

Вугор темпура

Якщо теплих ролів вам недостатньо – тримайте ще один варіант темпура, цього разу не з сирною та омлетною начинкою, а з морепродуктами. Огірок неймовірно добре поєднується з класичним річковим вугром, а також солодким соусом унагі, що надасть оригінального посмаку під час частування.

Шиітакі

Як щодо суші, до складу яких входять гриби? Й не звичні шампіньйони, а оригінальний варіант у вигляді шиітаке – японських грибів, що мають ніжну текстуру й відмінно поєднуються з крем-сиром та омлетом тамаго.

Замовити суші з доставкою в Івано-Франківську

А якщо вам хочеться замовити страви з доставкою – тоді обирайте ресторан Суші-Гоу. Заклад пропонує надзвичайне меню, серед якого ви зможете обрати те, що вам до смаку – від традиційних до авторських варіантів суші та ролів.

Заклад дає можливість купувати м’ясні, рибні та навіть веганські страви, які будуть до смаку і дорослим, і дітям.

А також ресторан пропонує власну кур’єрську доставку, що працює не лише містом, а й у його області, й де за кожне спізнення кур’єрів ви отримуєте бали на рахунок, що можна використати як знижку!

https://static.1000.menu/img/content-v2/22/c1/23175/roll-tempura-v-domashnix-usloviyax-sushi_1633842566_23_max.jpg

Події по темі:
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Що вміють сучасні домашні телевізори
Що вміють сучасні домашні телевізор... Телевізор із простого пристрою для перегляду телепередач перетворився на потужний мультимедійний центр, здатний запропон...
Занурення у світ тепла: Все про тепловізори та їх застосування
Занурення у світ тепла: Все про теп... Тепловізори - це прилади, які використовуються для виявлення і візуалізації інфрачервоного випромінювання, що випромінює...
ТОП-7 цитат Ліни Костенко, які варто читати кожен день
ТОП-7 цитат Ліни Костенко, які варт... Слова Ліни Костенко - завжди надихають та мотивують. Пропонуємо і вам ними насолодитися!