Велопрокат Nextbike у Львові: Ціни та адреси

MoeMisto
Автор:
MoeMisto
08 липня 2022

Сезон 2021 у Львові відкрито! Містяни можуть скористатися муніципальним прокатом велосипедів - Nextbike. Скільки коштує таке задоволення та як орендувати двоколісний транспорт - далі у нашому огляді! 

Велопрокат Nextbike у Львові: Ціни та адреси

5 років тому, 31 березня 2016 року, у Львові відкрили першу систему міципального прокату велосипедів. Зараз у місті облаштовано понад 20 станцій. Ближче до літа їхня кількість збільшуватиметься. 

Яка особливість Nextbike? Якщо ви взяли на прокат велосипед, то вам не потрібно повертати його на початкове місце. Двоколісний транспорт можна залишити на спеціальних стоянках. 

Скільки коштує? Для оформлення абонемента потрібно зареєструватися на сайті,  використовуючи форму реєстрації або смартфон. 

Вартість послуг Nextbike для Львові:

  • 1 годину поїздки - 25 грн.
  • абонемент на місяць - 250 грн. (Безкоштовні щоденні поїздки до 60 хвилин)
  • сезонний - 1150 грн.
  • абонемент туристичний (3 дні) - 150 грн.

Детальніше ознайомитися з цінами можна ТУТ

Як орендувати? Для того, щоб взяти велосипед, потрібно зареєструватися. Це можна зробити на сайті, через мобільний додаток (iOSAndroid). 

Станції прокату Nextbike у Львові - ТУТ

Якщо виникнуть незрозумілі ситуації, то дзвоніть на гарячу лінію: (0 800 21 1980).

А Ви вже користувалися послугами Nextbike? Поділіться своїми враженнями! 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Що вміють сучасні домашні телевізори
Що вміють сучасні домашні телевізор... Телевізор із простого пристрою для перегляду телепередач перетворився на потужний мультимедійний центр, здатний запропон...
Занурення у світ тепла: Все про тепловізори та їх застосування
Занурення у світ тепла: Все про теп... Тепловізори - це прилади, які використовуються для виявлення і візуалізації інфрачервоного випромінювання, що випромінює...
ТОП-7 цитат Ліни Костенко, які варто читати кожен день
ТОП-7 цитат Ліни Костенко, які варт... Слова Ліни Костенко - завжди надихають та мотивують. Пропонуємо і вам ними насолодитися!