Як влаштовані безкаркасні крісла? (новини компанії)

MoeMisto
Автор:
MoeMisto
14 лютого 2018

Вже не перший рік улюблений предмет з домашньої фурнітури багатьох - крісло мішок. Це незвичайний виріб, який відрізняється високим рівнем комфорту. Ще в минулому столітті його придумали дизайнери з Італії, а в останнє десятиліття воно набуло популярності у багатьох країнах світу. Виробники безкаркасних меблів пропонують дуже широкий вибір різноманітних моделей.

Як влаштовані безкаркасні крісла? (новини компанії)

Крісла мішки часто називають бінбег, також можна зустріти назву крісло груша. Сівши в нього, Ви відчуєте себе неймовірно комфортно, адже всі рухи не будуть скуті, а тіло зможе миттєво розслабитися. Інтернет магазин безкаркасних меблів пропонує вироби різних форм і розмірів. Діаметром крісло мішок може бути від 35 см до 110 см. Вибирати розмір потрібно відштовхуючись від росту людини і його ваги. Чохол виробу може виготовлятись з найрізноманітніших матеріалів. Особливою популярністю користується льон, бавовна, замінник шкіри, хутро і навіть оксамит. Одна з найбільш підходящих тканин - це "Оксфорд", адже її дуже легко чистити, вона досить міцна і не вбирає воду. Уже через рік або два активного використання крісла мішка зазвичай виникає потреба замінити наповнювач, адже початковий може дати усадку.

Пристрій крісла мішка

Такий виріб складається з двох чохлів, які вставлені один в одного. Дуже важливо, щоб крім зовнішньої оболонки була і внутрішня. За рахунок цього Ви зможете миттєво впоратися з частими забрудненнями і досить легко почистити м'яке крісло мішок. Будьте уважні, адже в деяких моделях внутрішнього мішка немає, тому наповнювач розташований відразу у зовнішній оболонці. Якщо є тільки зовнішні чохли крісел мішків, в такому випадку обов'язково переконайтеся, що вони досить міцні, а шви -якісні. Також врахуйте, що перед пранням доведеться ретельно почистити нутрощі виробу і перевірити, чи не залишилося наповнювача, який може нашкодити пральній машині. Наповнювач - це невід'ємна частина матеріал крісла груші. Виготовлення безкаркасних меблів не обходиться без використання пінополістиролу. Від діаметра цих маленьких кульок залежить те, наскільки зручно Вам буде сидіти. За рахунок загальної щільності такого наповнювача виробники безкаркасних меблів забезпечують мінімальну усадку матеріалу протягом тривалого періоду. Якщо Ви вирішили крісла мішки купити, можна віддати перевагу більш дорогим моделям, адже всередині них напевно буде трохи синтетичних волокон - синтепуха. Він досить пружний і здатний значно підвищити рівень зручності. До того ж, завдяки такій добавці основний наповнювач набагато менше піддається усадці.

Обов'язково зверніть увагу на те, якої довжини блискавка в обраному Вами екземплярі. Зазвичай вона вшита по периметру так, щоб було максимально легко знімати зовнішній чохол і вилучати з нього внутрішній. В ідеалі застібка крісла груші повинна бути в довжину від 90 см.

До яких ще деталям придивитися при виборі? Добре, якщо у меблів буде ручка. Часто виробники пришивають її до верхньої частини на спинку, щоб полегшити переміщення виробу. У деяких моделях є люверси. Це така металева або пластикова фурнітура, що передбачає отвори для вентиляції. Якщо полегшити кріслу вихід повітря, то воно зможе краще приймати форму тіла людини і забезпечить максимальний комфорт.

Знаючи, як влаштовані безкаркасні меблі, Ви зможете підібрати той екземпляр, який створить найкращі умови для Вашого відпочинку. Бажаємо успіху в пошуку!

Події по темі:
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Що вміють сучасні домашні телевізори
Що вміють сучасні домашні телевізор... Телевізор із простого пристрою для перегляду телепередач перетворився на потужний мультимедійний центр, здатний запропон...
Занурення у світ тепла: Все про тепловізори та їх застосування
Занурення у світ тепла: Все про теп... Тепловізори - це прилади, які використовуються для виявлення і візуалізації інфрачервоного випромінювання, що випромінює...
ТОП-7 цитат Ліни Костенко, які варто читати кожен день
ТОП-7 цитат Ліни Костенко, які варт... Слова Ліни Костенко - завжди надихають та мотивують. Пропонуємо і вам ними насолодитися!