Час історій: Рятуючи життя - Зустріч

Час історій: Рятуючи життя - Зустріч

23 січня 2020 року відбудеться чергова подія Час історій з Іриною Снітинською – Час історій: Рятуючи життя. Події Часу історій – це платформа сторітелінгу, де промовці діляться з гостями своїми особистими історіями на спільну тему. Фактично виступ на Часі історій – це публічна сповідь.

Подія Час історій: Рятуючи життя - зібрала промовців, які діляться своїми історіями порятунку життів у прямому та переносному сенсах. Вони були у ситуаціях, в яких може опинитися кожен із нас, та  відтепер вже мати приклад, як врятувати власне життя чи життя людини поруч.

Серед спікерів Час історій: рятуючи життя Андрій Рождєствєнський - бізнес-консультант, викладач Lviv Business School (LvBS) виконавчий директор Центру Лідерства УКУ; Василь Кашуба - голова та інструктор Курсів першої допомоги CAB, інструктор Європейської ради реанімації; Марта Левченко - благодійниця, президентка фонду “Я Майбутнє України”, засновниця Дому добра «Мрія Марти»; Зоряна Войтів  - засновниця і директорка Егоїст - журналу для справжніх чоловіків, Валерій Чоботар, заслужений тренер Украіни з фрі-файту, ветеран АТО, психотерапевт; Оксана Цебрівська – графічна дизайнерка, координаторка проєктів львівської онкоспільноти «Жити зараз»; Сергій Бабіч - один з найбажаніших спікерів кожної ІТ конференції країни, awesome frontend developer з більш ніж 10 роками досвіду, засновник та організатор конференції LvivCSS, організатор мітапів GlobalCSS.

Час історій: Рятуючи життя відбудеться 23 січня 2020 року о 19:00 в автосалоні «Ніко Захід Моторс», який є офіційним дилером автомобілів Mazda у Львівській області, за адресою вул. Липинського 50Б. 

За 4 роки проекту Час історій з Іриною Снітинською відбулося понад 20 подій - це більше ніж 150 особистих історій, які змінили життя промовців і можуть слугувати прикладами змін для гостей подій, а тепер і для глядачів однойменної програми на Radio Skovoroda.

Акредитація журналістів на подію!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення