ДахаБраха з концертом у Львові

ДахаБраха з концертом у Львові

Всі анонси від: Malevich Concert Arena

Виступ українського музичного етно-гурту "ДахаБраха" відбудеться в Event Hall на !FESTrepublic 18 травня. Початок - о 19.00. Вартість квитків: від 690 гривень.

Спеціальна концертна програма із найкращих та нових робіт.

"І зрозуміло, що на усіх наших концертах, як поза нашою Батьківщиною, так і в українському турне, ми не зможемо оминути цю тему, адже вона визначає наше життя і творчість, особливо, з 24 лютого 2022 року. Проте, ми гратимемо для вас наші найкращі композиції, що були придумані за 20 років, і особливо приємно буде грати композиції, написані цього 2024-го року. Ми скучили за нашими рідними українськими глядачами, і щасливі, що цього разу ми зустрінемося з вами в десяти українських містах. Ми мріємо про стійкий мир і спокій в нашій країні і захоплюємося нашими героями, які наближають нашу перемогу своїми вчинками й самопожертвою. Тому всі концерти будуть благодійними, і всі гроші з наших гонорарів підуть на потреби фонду "Птахи" Тати Кеплер, яка ефективно займається допомогою українському війську вже багато років. Отже, до зустрічі, наші безстрашні неймовірні українці!", - зазначають організатори.

До слова, Організатором і художнім керівником "ДахаБрахи" є Владислав Троїцький. Гурт представляє культуру нашої країни на майданчиках фестивалів Glastonbury, Bonnaroo, Sziget та багатьох інших. Музиканти виконують композиції українською, староукраїнською, англійською, російською та кримсько-татарською мовами. Стиль - народні пісні.

Коментарі до події
Розклад
Отримуйте
регулярні оновлення