ДІТИ. ВІЙНА. МАЙБУТНЄ - Виставка дитячих малюнків, створених під час війни

ДІТИ. ВІЙНА. МАЙБУТНЄ - Виставка дитячих малюнків, створених під час війни

Всі анонси від: Оперний театр

Захід дає можливість за 15 хвилин побачити та зрозуміти, що відбувається в Україні, та як ці зміни бачать наші діти.

Короткий опис заходу

Фонд Future for Ukraine проведе другу виставку “ДІТИ. ВІЙНА. МАЙБУТНЄ.” у Львівській опері. На виставці будуть представлені дитячі малюнки, створені під час війни, а також роботи талановитого українського хлопця з розлади аутистичного спектру (РАС) Максима Бровченка. Це дивовижна подорож у їхній не по-дитячому дорослий світ.

За підтримки партнерів:

Мамо, я бачу війну

Львівська опера

Мета заходу — привернути увагу та зібрати кошти для створення у Львові центру LEVCHYK SPECTRUM HUB для дітей з РАС, які були вимушені рятуватися від війни та покинути свій дім. Ми маємо допомогти особливим діткам адаптуватися до нових умов та інтегруватися у суспільство.

Головне завдання та проблематика

Щомісяця сім’я витрачає на корекцію та реабілітацію дитини з РАС у середньому 15 000 гривень. А найменше потрясіння може спровокувати зупинку у її розвитку на роки. У центрі LEVCHYK SPECTRUM HUB від благодійного фонду Future for Ukraine безкоштовно забезпечать усі необхідні умови та заняття з професійними викладачами, які опікуватимуться розвитком діток.

Чому це важливо?

Необхідно докласти максимум зусиль, аби адаптувати дитину з РАС у віці від 3 до 7 років. Важливо не втратити цей час, адже пізніше шанси на інтеграцію у суспільство для такої дитини значно нижчі.

Тому висвітлення проблеми діток з РАС, які евакуювалися від війни, для широкого загалу та запуск хабу LEVCHYK є особливо актуальними під час війни.

Також протягом та після виставки усі охочі матимуть можливість придбати копії деяких картин. Усі кошти будуть спрямовані на підтримку діяльності хабу LEVCHYK.

Щомісяця Future for Ukraine планують проводити 2470 занять та допомагати 100 дітям з РАС.

Період роботи виставки

Виставка триватиме з 1 до 23 грудня.

Оперний театр відкритий для екскурсій з 11:00 до 16:30. Перед виставою о 17:15 - 18:00 і у перерві між діями.

У неділю в театрі дві вистави: о 12:00 та 18:00. Між ними — екскурсії.

Також по четвергах відбуватимуться концерти у дзеркальній залі. Тож перед їхнім початком театр відчинено.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення