Дитячий форум у Львові

Дитячий форум у Львові

1-4 червня у Львівському Палаці мистецтв відбудеться Дитячий форум - один з найбільших фестивалів для розвитку та розваг дітей і батьків в Україні. 600 розважальних і навчальних заходів у 10 тематичних просторах - наука, література, спорт, мистецтво, театр, технології, екологія, винахідництво, музика, кіно і багато іншого.

24 квітня відкрито попередній продаж квитків на захід. Дешевше і без черги. Що можна робити на Дитячому форумі? Зустрітися з відомими дитячими письменниками та ілюстраторами, придбати книги від українських видавців на книжковому ярмарку, переглянути науково-популярні фільми про космос, зробити ранкову зарядку з олімпійцями, покататись на поні, піднятись на скеледром, спробувати себе у фехтуванні чи таекводо, відвідати численні майстер-класи та створити щось своїми руками, відвідати простір з екзотичними тваринами, навчитись сортувати сміття, створити графічний комікс та ін.

Детальна програма з‘явиться тут. Тема Дитячого форуму - "Космовізія: Супергерої та книжкова туманність".

"За легендою, діти вирушать у космічну мандрівку і зустрінуться з проблемою космічного сміття у міжпланетному просторі. Вони виконають особливу місію, впоратися з якою зможуть лише здобувши нові знання та навички. В цьому їм допоможе любов до читання, логіка, критичне мислення, креативність, природна здібність до винахідництва, а також любов і співчуття до всього живого у Всесвіті", - повідомила президент ГО "Форум видавців" Олександра Коваль.

Всі заходи на території заходу - безкоштовні. Пільгова категорія відвідувачів: діти з особливими потребами, діти з малозабезпечених та багатодітних родин, діти переселенців, учасників АТО та героїв Майдану. Дорослі, які супроводжують дитину пільгових категорій, та пенсіонери також мають право на безкоштовний вхід.

Більше інформації про Дитячий форум тут

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення