Джек Річер: Не відступай
  • Рік: 2019.
  • Країна: США.
  • Мова дублювання: українська.
  • Жанр: бойовик, драма.
  • В головних ролях: Том Круз, Кобі Смолдерс, Роберт Непер, Елдіс Ходж, Холт МакКеллані, Сью-Лінн Ансарі.
  • Режисер: Едвард Цвік.
  • Тривалість: 118 хв.

Джек Річер вирішив відпочити і повернутися в старий добрий 110-ий підрозділ військової поліції, де він колись був начальником. Крім того, у нього є додатковий інтерес – теперішній командир частини, майор Сьюзан Тернер. Саме ця жінка врятувала його, повідомляючи своїм схвильованим голосом по телефону цінну інформацію, яка допомогла Джеку виплутатися з великих неприємностей. Ось тільки опинившись в розташуванні частини, Річер дізнається, що зовсім недавно Сьюзан заарештували за отримання великого хабара. А його самого звинуватили у вбивстві, яке було шістнадцять років тому...  

Фільм заснований на 18 книзі серії про Джека Річер від автора Лі Чайлда. Зйомки другої частини були анонсовані в серпні 2015 року та почалися в жовтні того ж року. На екранах глядачі зможуть побачити околиці американських штатів Луїзіана і Новий Орлеан. Закінчився знімальний процес 4 лютого 2016 року.

19 травня 2015 року на пост режисера був запрошений оскароносний Едвард Цвік. Саме його стрічка "Закоханий Шекспір" в 1999 році отримала золоту статуетку в номінації "Кращий фільм".

Головну роль Джека Річера виконав американський актор Том Круз. Триразовий володар премії "Золотий глобус" раніше знімався в таких фільмах, як "Місія нездійсненна", "Грань майбутнього", "Людина дощу", "Останній самурай". Саме в останньому він вперше співпрацював з режисером Едвардом Цвіком. Цікаво, що Том Круз набагато нижчий від свого персонажа за книгою (ріст актора – 170 см).

Перші покази картини відбудуться 19 жовтня 2016 року у Франції, Індонезії та на Філіппінах.

Рейтинг: 7.71.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення