Екскурсії для ВПО у парку Знесіння

Екскурсії для ВПО у парку Знесіння

ГО «Лісові ініціативи і суспільство» у співпраці із Регіональним ландшафтним парком «Знесіння» за підтримки програми «Єднання заради дії», IREX запрошують ВПО та місцевих жителів взяти участь в екскурсіях територією унікального природно-історичного комплексу ПЗФ України. Тут виявлено та збереглися найдавніші сліди наших предків у межах території Львова та, за переказами, свого часу постало древнє місто Лева.

Понад те, екскурсії - це перший етап у реалізації проєкту із висаджування 100 дерев - дубів звичайних - на території РЛП “Знесіння”. Довідавшись більше про цю особливу територію, її історію, флору та фауну, можливо, Ви захочете повернутися уже через місяць, аби  посадити своє родинне дерево. І тим самим не просто долучитися до вирішення проблеми з озеленення міста Львова, а й залишити частинку своєї причетності на землі, де знайшли прихисток. 

ЗАПРОШУЄМО внутрішньо переміщених осіб віком 30+ та мешканців львівської громади.

КОЛИ? 6 та 13 квітня 2024 р. 

ПОЧАТОК екскурсій об 11.00 (тривалість - до 4 годин)

Участь безкоштовна.

Для участі необхідно заповнити реєстраційну АНЕТУ.

Заходи стали можливими в межах програми “Єднання заради дії”, що втілюється IREX за підтримки Державного департаменту США.  Вміст є виключно відповідальністю ГО "Лісові ініціативи і суспільство" та необов’язково відображає погляди IREX та Державного департаменту США.

ДЕТАЛЬНІШЕ - на сайті ГО "ЛІіС".

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення