Lviv BookForum - Літературний фестиваль у Львові

Lviv BookForum - Літературний фестиваль у Львові

30-й Lviv BookForum підготував понад 150 подій. Усіх охочих запрошуємо розділити фестивальний вікенд наживо у Львові та онлайн (трансляція українською відбуватиметься на сайті Bookforum, англійською — на платформі діджитал-партнера Hay Festival (Велика Британія)).

Ключова тема 30-го Lviv BookForum — «Перепис майбутнього»: життя, щастя і культура під час та після війни. Також під час фестивалю відбудеться церемонія нагородження лауреатів Премії «Зустріч» за участі Софії Андрухович, — лауреатки премії 2023 року за роман «Амадока». Переглядайте календар усіх заходів BookForum на сайті.

Заздалегідь плануйте логістику: події відбудуться на декількох локаціях у центрі Львова. Основний простір 30-го BookForum — Порохова Вежа, що на Підвальній, 4. Тут же, у сквері поруч, 6–8 жовтня з 10:00 до 19:00 відбуватиметься книжковий ярмарок. Цього року вашій увазі презентують книжкові вітрини понад 50 видавництв, а також буде 2 колективних стенди — «Комікси» та «Книжки про російсько-українську війну»

Окрім цього, івенти Lviv BookForum відбуватимуться тут:

Артцентр «Дзиґа»: верхній зал (вул. Вірменська, 35)

Інститут народознавства НАН України / Музей етнографії та художнього промислу (пр. Свободи, 15)

America House Lviv (вул. Академіка Гнатюка, 2)

Львівська обласна бібліотека для дітей (вул. Винниченка, 1)

Львівська обласна бібліотека для юнацтва ім. Романа Іваничука (Площа Ринок, 9)

РадіоГараж (вул. Князя Романа, 6)

Книгарня Є (пр. Свободи, 7)

Дитяча програма Lviv BookForum містить у собі книжкові презентації, майстер-класи, квести, ігри тощо. Куди піти з дітьми й чим поповнити бібліотеку, дивіться на сайті фестивалю за фільтром «Дитяча подія».

Одна з найулюбленіших подій Lviv BookForum — Ніч поезії та музики. Цього року творчість лунатиме в стінах Львівського театру ляльок (Нижній зал). Учасники: Світлана Поваляєва, Ярина Чорногуз, Павло Вишебаба, Остап Сливинський, Галина Крук, Катерина Міхаліцина, Олена Гусейнова, Григорій Семенчук, Ульріке Альмут Сандіг (Німеччина), гурти «Пиріг і Батіг» та «Landschaft».

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення