Се Ля Львів! - Художня вистака Дмитра Меуша

Се Ля Львів! - Художня вистака Дмитра Меуша

З давніх-давен і до сьогодні поширені вірування у існування душі – нематеріальної сутності людини. Чи задумувались ви, що міста, можливо, теж мають свої душі? Їх не можна побачити, лише відчути, блукаючи по кам’яним вуличкам. Мовчазні статуї дивляться на нас з фасадів історичних будинків, чиї стіни пам'ятають ще австрійських герцогів. Десь поміж звивистими дорогами, вимощеними бруківкою, сірим, затягнутим хмарами небом, поміж електропроводами і світлофорами, над дахами і серед тісних тротуарів на коротку мить можна упіймати це відчуття львівської душі.

Дмитро Меуш – митець, який вполював майже невловимі миттєвості Львова. Сміливе поєднання кольорів та власний неповторний стиль викликають непідробну зацікавленість і здатні занурити глядача в атмосферу сучасного міста Лева. 

Відкриття авторської виставки Д.Меуша відбудеться 31 травня 2019 року о 18 год 00 хв. у приміщенні магазину "Книжковий лев" (проспект Шевченка, 14, м.Львів). На відкритті заходу гостей чекатиме святковий фуршет, а також музичний супровід. Організатори заходу – Представництво BONART GALLERY в Україні та книгарня "Книжковий лев". Виставка триватиме з 31 травня по 16 червня.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення