Лекція "Комунікація в стосунках"

Лекція "Комунікація в стосунках"

Комунікація має важливе місце в стосунках? Кожен з нас хоче розуміти парнера з півобороту голови? Комунікація без неї неможливі жодні відносини. Це важлива ланка побудови стосунків і про неї нам розкаже та покаже моделі як покращити її - спікер Ірина Семків.

На цій лекції ми розглянемо: - кожну стадію стосунків і проаналізуємо кожен етап спілкування у стосунках. Ви дізнаєтеся: - На якій стадії з партнером ви знаходитеся? - Як побудувати комунікацію на кожному етапі у ваших стосунках? - Отримаєте практичні вправи для побудови правильного спілкування - Матимете змогу задати питання.

Наш спікер Iryna Semkiv - кандидат психологічних наук, доцент. Викладацький досвід розпочала з 2008 року. Окрім викладацького досвіду активно проводить психологічні тренінги за різною тематикою не тільки в Україні. Цього року у Львові відкрила психологічну школу "Майстерність у комунікації та стосунках".

Лекція триватиме 2 години (18.30-20.30). Реєстрація з 18.15. Ціни: до 15.11 - 199 грн., для студентів 149 грн., для пари - 299 грн. після 15.11 - 249 грн., для студентів - 199 грн. для пари - 399 грн. 

Кількість місць - обмежена! Поспішіть придбати свій квиточок!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення