Концерт рок-оркестру LIGHT THE NIGHТ

Концерт рок-оркестру LIGHT THE NIGHТ

Запали ніч під потужне звучання світових хітів у виконанні симфонічного рок-оркестру LIGHT THE NIGHТ

LIGHT THE NIGHT (Запали ніч) = симфонічний оркестр та рок-бенд, що об'єдналися для аранжування та створення якісної рок-музики в різноманітних стилях та напрямках.

Основний склад колективу - талановиті молоді музиканти, студенти та випускники Львівської національної музичної академії ім. М. В. Лисенка, лауреати міжнародних та всеукраїнських конкурсів.

Окрім постійних учасників складу, колектив плідно співпрацює із сторонніми музикантами з різних міст України та світу. Так до виступу в "EVENT-HALL КІНО" 5-го червня долучився колишній фронтмен "золотого" складу київського рок-гурту UNERASE Максим Гайдученко. Початок - о 20 годині. Минулого разу у ролі запрошеного соліста виступив музикант з Батумі (Грузія), талановитий співак та композитор Йаго Девадзе.

Досвід роботи на сцені та в музиці, надбаний запрошеними музикантами, надав ще більше драйву та фірмового звучання композиціям у виконанні симфонічного рок-оркестру LIGHT THE NIGHT.  

Драйвові рифи й мелодичні гітарні соло в супроводі потужного поліфонічного акомпанементу духових, струнних секцій та ударних інструментів за участі харизматичних фронтменів залишуть яскраві естетичні враження та змусять слухача поринути в різнобарв’я відчуттів та віднайти улюблені хіти у свіжих відтінках та деталях.  

Солісти нинішнього складу:

Максим Гайдученко - вокаліст, екс-фронтмен київського рок-гурту UNERASE;

Ярема Собко - вокаліст;

Олександр Безіков - вокаліст;

Юрій Салуха - скрипаль, піаніст, аранжувальник;

Диригент - Ірина Вакуліна.

У програмі прозвучать хіти: Metallica, Nirvana, Led Zeppelin, Pink Floyd, AC/DC, Scorpions, Guns n’ Roses, Океан Ельзи, Muse, SOAD, Queen, Robbie Williams, Скрябін та інші.

Ціна квитків: 120 гривень - фан-зона, 170 - VIP зона.

Додаткова інформація:

066 511 09 99 - Артем

066 712 29 50 - Дмитро

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення