Концерт вокальної групи ManSound

Концерт вокальної групи ManSound

Всі анонси від: Львівська обласна філармонія

ManSound відзначає 25 років на сцені! 

Ювілейний концерт - це унікальне вокальне шоу з «фірмових» і зовсім нових композицій, які колектив готує на честь знаменної події. Ювілейний концерт порадує всіх любителів класики, джазу, народних пісень і популярної музики, адже шість вокалістів замінюють на сцені цілий оркестр!

Це також буде прощавальний концерт у Львові для Володимира Сухіна, який співає в ManSound з першого дня його заснування. 

ManSound - український вокальний бренд, який відомий своїм фірмовим а-крапельним звучанням на весь світ. Вокальний колектив виступив більш ніж на 70 фестивалях світу, кожен з десяти альбомів ManSound був номінований на всесвітній «а-крапельний Оскар» - Contemporary A Cappella Recording Awards (CARAS).

Кожен концерт ManSound доставляє слухачам неймовірну естетичну насолоду. Слова не в силах передати той потік енергії, рівень майстерності та яскравість, неповторність подачі будь-якого твору їх величезного репертуару. Вони співають глибоко, чисто, щиро, якісно та об'ємно. ManSound - це «вокальне 3D»!

За 25 років шоу ManSound побачили США, Тайвань, Китай, Німеччина, Австрія, Ізраїль, Голландія, Бельгія, Франція, Швейцарія, Італія, Іспанія, Польща, Словаччина, Угорщина, Словенія, Хорватія,  Естонія, Литва, Грузія, Білорусь, Росія, Казахстан, Азербайджан та Молдова.  



«Вокальний оркестр» почав свій тріумфальний шлях в 1994 році завдяки талановитому аранжировщику і композитору Володимиру Міхновецький. Його мрія - вивести український вокальний колектив на світову сцену - відбулася. Сьогодні ManSound - всесвітньо відомі живі класики! ManSound - це шість голосів, знайомих сотням тисяч шанувальників у всьому світі: тенори Володимир Сухін, Вілен Кільченко, Юрій Роменський, Артем Банар, баритон Михайло Вандаловський і бас Рубен Толмачов. Золотий фонд їх величезного репертуару - аранжування кращої музики в різних стилях і жанрах, від Баха до Стіві Вандера, від українських народних пісень і світових Хітів - до джазових стандартів.

Не пропусти!
Квитки від 110 - 550 грн
Коли: 6 вересня!
Де: Львівська обласна філармонія!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення