"Країна Мрій" у Львові

"Країна Мрій" у Львові

Запрошуємо "мрійників"  і "мрійниць" 10-11 жовтня до славного міста Лева у красиві мандри світлою і чистою "Країною Мрій". Мистецьке дійство відбудеться на свято Покрови просто неба - у Музеї народної архітектури та побуту "Шевченківський гай".

Наш фестиваль вирізняється не лише музичним дійством, але й ярмарковим різномаїттям. Це - алея народних ремісників,  книжковий ярмарок,  автентичні майстер-класи, де у живому часі виробляють неймовірні витвори людської фантазії,  виставка народного малярства, дитяча галявина, етнічні кухні тощо. 

"Країна Мрій" - найбільший в Україні та найвідоміший у світі український фестиваль, де збуваються мрії та дива. Керманичем та ідейним натхненником фестивалю є музикант і громадський діяч Олег Скрипка. 12 років зусиллям організаторів фестивалю та волонтерів, ніби на неймовірному 3-Д принтері, на наших очах формується українська самобутність, карбуються нові грані відомих артистів та запалюються нові яскраві зірки. Плекаємо українську культуру. Робимо її актуальною і модною в Україні та світі.

Дата проведення: 10-11 жовтня;

Адреса проведення: МНАП "Шевченківський гай" м. Львів;

сайт: http://www.krainamriy.com;

фейсбук: https://www.facebook.com/krainamriy;

Продаж квитків: https://lviv.karabas.com/ua/krayina-mrij-lviv;

Участь у фестивалі; [email protected].

Контакти: Павло Скорняков +38 097 379 59 60

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення