Курс "Азіатська кухня" проходитиме у навчальному закладі "Кулінарні курси. Перші у Львові" з 28 до 30 листопада. Початок - о 18.30.
Шеф-кухар - Edo Tandean B. Eng Sc Chem з Індонезії.
Програма курсу включає основні страви, закуски, супи та десерти.
День перший:
- "Курка Кунг Пао";
- "Тайський Том Ям суп";
- "Кульки життя".
День другий:
- "Три мішки скарбів";
- "Китайські булочки";
- "Ча Сьйо 叉烧";
- "Гонконгський яєчний тарт".
День третій:
- "Момо/ Ґуо Тьє / Ґьодза";
- "Індонезійське сате";
- "Ladoo ka Boondi".
"Програма курсу передбачає вивчення страв азіатської кухні, принципи, основні техніки та правила приготування страв", - додають організатори.
Більш детальну інформацію можна дізнатися тут.