Кулінарний міні-курс "Рибні дні"

Міні-курс "Рибні дні" відбудеться у навчальному закладі "Кулінарні курси. Перші у Львові" 14 листопада. Початок - о 18.30. 

Курс включає вивчення приготування страв з річкової, морської риби та інших морепродуктів. 

Перелік страв:

1. Рулетики з морського язика з гребінцем і шпинатом.

2. Сом із сумішшю спецій кейджн.

3. Креветки по грецьки.

4. Барабулька з помідоровим салатом і хрусткими крихтами.

5. Смажені Гребінці під трьома соусами. Часниковий, Томатний, Імбирний.

6. Катран запечений в пергаменті з мідіями.

7. Лящ запечений в шафрановому маринаді з кисло-солодким перцем.

8. Камбала під соусом вальюте із спаржою.

9. Окунь з панчеттою і лимонним пюре.

10. Філе ската в слойоному тісті.

11. Пеленгас запечений в солі.

12. Запечена хамса.

13. Кефаль по тайськи.

Формат навчання: надання теоретичних та практичних навиків приготування страв з риби та морепродуктів.

Більш детальну інформацію можна знайти тут.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення