Міні-курс "Рибні дні" відбудеться у навчальному закладі "Кулінарні курси. Перші у Львові" 14 листопада. Початок - о 18.30.
Курс включає вивчення приготування страв з річкової, морської риби та інших морепродуктів.
Перелік страв:
1. Рулетики з морського язика з гребінцем і шпинатом.
2. Сом із сумішшю спецій кейджн.
3. Креветки по грецьки.
4. Барабулька з помідоровим салатом і хрусткими крихтами.
5. Смажені Гребінці під трьома соусами. Часниковий, Томатний, Імбирний.
6. Катран запечений в пергаменті з мідіями.
7. Лящ запечений в шафрановому маринаді з кисло-солодким перцем.
8. Камбала під соусом вальюте із спаржою.
9. Окунь з панчеттою і лимонним пюре.
10. Філе ската в слойоному тісті.
11. Пеленгас запечений в солі.
12. Запечена хамса.
13. Кефаль по тайськи.
Формат навчання: надання теоретичних та практичних навиків приготування страв з риби та морепродуктів.
Більш детальну інформацію можна знайти тут.