Lviv Criminal Law Forum - Форум у Львові

Lviv Criminal Law Forum - Форум у Львові

Lviv Criminal Law Forum - це платформа для висвітлення та обговорення тенденцій судової практики, обмін думками щодо стратегії та тактики захисту в кримінальних провадженнях, особливостях співпраці зі слідчими органами, в тому числі новоутвореними та міжнародними, а також можливість зустрітися з колегами та познайомитися з провідними адвокатами країни. Захід відбудеться у форматі сесій та дискусійної панелі.

Теми для обговорення:

  • право власності в рамках кримінального провадження (проблематика вручення повідомлень, передача арештованого майна на АРМА, проблематика статусу потерпілого та інших учасників кримінального провадження, повернення тимчасово вилученого майна);
  • специфіка розслідування та судового розгляду окремих видів злочинів (вогнепальна зброя: тенденції судової практики, стратегія захисту у кримінальних провадженнях за ст.368 КК України, отримання виправдувального вироку, непоширені способи захисту в кримінальному процесі);

  • захист клієнтів при проведенні оперативно-слідчих дій ( НСРД/ОРД, спеціальна конфіскація, Інтерпол та міжнародна правова допомога).

  • Також учасників форуму чекає дискусійна панель, під час якої поговоримо про судову реформу, статус захисника, наслідки скасування «правок Лозового», перезаппуск правоохоронної системи та багато іншого.

Також учасників форуму чекає дискусійна панель, під час якої поговоримо про судову реформу, статус захисника, наслідки скасування «правок Лозового», перезаппуск правоохоронної системи та багато іншого.

Осінній форум у Львові - це можливість дізнатися про останні зміни та тенденції практики, подискутувати про актуальне, «поглянути очима опонента» на кримінальний процес, відкрити для себе нові прийоми та засоби захисту клієнта, зустрітися з колегами та познайомитися з однодумцями.

Генеральний партнер - Arzinger.

Експертний партнер - EQUITY

Маєте запитання?

Керівник проекту - Наталія Журавльова

+ 38 067 239 86 90.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення